SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Smišna je mala, ali meni osobno nije za ovu vrstu zabave. Više je za vodit za ručicu i pokazivat okolo...
Ta priprosta pickica iz ruske vukojebine zaraduje dnevno1000€ u toj zabavi,pa si ti misli. Mjesecno moze zaraditi 10 do 20000. Za10 gidina ako ju posluzi zdravlje,sreca i glava moze dogurati i do milioncica. Pa uz malo pameti moze reci,tko vas jebe seljacine ja sam se najebala u zivotu i jos i zaradila

Mišljenje
Bio sam kod nje, iskreno nije mi baš..
Slike su joj jedno 5-6 godina starije
Ako baš imaš fetiš na starije žene i ne smeta te šta usluga nije na većem nivou onda prolazi.
Ona je meni ostavila dojam da je izbirljiva što se tiče društva i neće se znati opustiti sa svakim, niti se puno daje u posao, ali to nije iz njene zloće ili netrpeljivosti kao šta neke ženske to sebi uzimaju za pravo nakon šta ti to vrijeme i uslugu naplate nego jednostavno nema to u sebi...
Tako da definitivno ne vrijedi koliko se napalćuje. Imaš brazilki koje za istu cjenu rade bolji posao. Ili ova naša kraljica GFE-a za sličnu cjenu odradi vrhunski posao...
Volio da je mogu malo više nahvaliti ali nažalost šta je tu je

Bio sam kod nje, iskreno nije mi baš..
Slike su joj jedno 5-6 godina starije
Ako baš imaš fetiš na starije žene i ne smeta te šta usluga nije na većem nivou onda prolazi.
Ona je meni ostavila dojam da je izbirljiva što se tiče društva i neće se znati opustiti sa svakim, niti se puno daje u posao, ali to nije iz njene zloće ili netrpeljivosti kao šta neke ženske to sebi uzimaju za pravo nakon šta ti to vrijeme i uslugu naplate nego jednostavno nema to u sebi...
Tako da definitivno ne vrijedi koliko se napalćuje. Imaš brazilki koje za istu cjenu rade bolji posao. Ili ova naša kraljica GFE-a za sličnu cjenu odradi vrhunski posao...
Volio da je mogu malo više nahvaliti ali nažalost šta je tu je
Na koju kraljicu GFE-a mislis? Moze detaljnije

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh