IstinaA kralju moj to je isto ka da ja tebe pitan kako možeš jebat, kad san je ja jeba 5 minuti prije tebe? WTF? Svak ima svoje fetiše i prioritete i da razmišljamo šta je radila s nekim drugim, niko nikad nego Iša kod nijedne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
IstinaA kralju moj to je isto ka da ja tebe pitan kako možeš jebat, kad san je ja jeba 5 minuti prije tebe? WTF? Svak ima svoje fetiše i prioritete i da razmišljamo šta je radila s nekim drugim, niko nikad nego Iša kod nijedne.
Nije istina? Jedno je da je ja jebem poslije njega a drugo je kad mu ona pljune u usta. Bolesno i gadljivo. Ja bar stavim kondom na kitu i jebem bar mi nitko mi ne pljuca u usta.Istina
Pa jeli ti sebe čuješ? Šta je tebi bolesno i gadljivo nekome je fetiš... Meni je baš sexy i napali me kad mi žena pljuca u usta, a razumom da je tebi gadljivo i neman s tim problema... Ja znan masu ljudi šta im je bolesno i gadljivo da se neko uopće rukuje sa ženom koju je povaljalo 10 000 muškaraca, a kamoli da on bude 10 001.Nije istina? Jedno je da je ja jebem poslije njega a drugo je kad mu ona pljune u usta. Bolesno i gadljivo. Ja bar stavim kondom na kitu i jebem bar mi nitko mi ne pljuca u usta.
Nije bolest sve šta boli!Pa jeli ti sebe čuješ? Šta je tebi bolesno i gadljivo nekome je fetiš... Meni je baš sexy i napali me kad mi žena pljuca u usta, a razumom da je tebi gadljivo i neman s tim problema... Ja znan masu ljudi šta im je bolesno i gadljivo da se neko uopće rukuje sa ženom koju je povaljalo 10 000 muškaraca, a kamoli da on bude 10 001.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|