TorcidaMertojak
Well-known member
Moram razmisliti,nije moj tip nekako mi je prejakaŠta čekaš? Baš me zanima tvoje mišljenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram razmisliti,nije moj tip nekako mi je prejakaŠta čekaš? Baš me zanima tvoje mišljenje
Samo ti razmišljaj u utorak je već u ZagrebuMoram razmisliti,nije moj tip nekako mi je prejaka
Ja nisam bio kod Mateje tako da nez kakva je ali kod Elise jesam i mogu ti reći da 100 posto nečeš požaliti ako odeš kod nje.Momci triba mi savjet.
Matea ili Elisa za odradit brzinski?
Nemam pretjerano vremena za uru vrimena i nezgodno mi je pa dajte savjet.
Ili nesto trece?
Znaci dobio si je za 60€ za 30min jesi to preka whatsappa ili uzivo pregovaro?bio kod nje
sex 10\10
higijena 10\10
ja zadovoljan.. nije pretjerana ljepotica ali ti se posveti... steta 60€ 30 min ... da se pregovarati
Neka njeSamo ti razmišljaj u utorak je već u Zagrebu
Ja mislim da ti malo lažeš sad zašto neznam ali ja nisam nikad uspio ni jednu dogovoriti 30 min ispod 100 eura a bio sam kod dosta njih nije baš mali broj.bio kod nje
sex 10\10
higijena 10\10
ja zadovoljan.. nije pretjerana ljepotica ali ti se posveti... steta 60€ 30 min ... da se pregovarati
Nevirujen ni ja za 30/60 ili teška tuga od cure ili joj goriJa mislim da ti malo lažeš sad zašto neznam ali ja nisam nikad uspio ni jednu dogovoriti 30 min ispod 100 eura a bio sam kod dosta njih nije baš mali broj.
Dada uvijek s nama IrinčiIrina vam je u Splitu.
Odlicna usluga nema sta.
Nisam kontaktirao ali misli 90 posto da je oglas prevaraPozdrav, jel ova bon?
![]()
Ta ima oglas 10 godina sta po cityoflove sta po ege, nikad je nisam uspija susrestKoja je ovo domaća stigla, jel neko bija
Tu mozes jebat bez kondoma ako nadoplatis 500e
Prije par mjeseci pričao sam s jednom iskusnom kurvom (strankinjom) i pitao je onako usput za seks bez kondoma s kurvom; kao koliki je rizik da se tu našto pokupi i dali ona to možda prakticira. Ona kaže da jedna njena poznanica i kolegica - kurva iz Nizozemske, koja već neko vrijeme ima HIV, daje da je jebeš bez kondoma ako nadoplatiš određenu svotu. Znači trebaš platiti više da dobiješ tu lijepu bolest, lijepo. Davala bi ta sigurno i bez nadoplate, jer zloća u njoj sigurno želi da se što više muških zarazi i odapne, ali ovako s nadoplatom manje je sumnjiva potencijalnim žrtvama. Poslije te priče izgubio sam onu zadnju glupost, hrabrost i ludost koja je još postojala u meni, da jebem kurvu bez kondoma, a zbilja sam bio razmišljao o toj gluposti.Tu mozes jebat bez kondoma ako nadoplatis 500e
Prije par mjeseci pričao sam s jednom iskusnom kurvom (strankinjom)
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|