TorcidaMertojak
Well-known member
Moram razmisliti,nije moj tip nekako mi je prejakaŠta čekaš? Baš me zanima tvoje mišljenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moram razmisliti,nije moj tip nekako mi je prejakaŠta čekaš? Baš me zanima tvoje mišljenje
Samo ti razmišljaj u utorak je već u ZagrebuMoram razmisliti,nije moj tip nekako mi je prejaka
Ja nisam bio kod Mateje tako da nez kakva je ali kod Elise jesam i mogu ti reći da 100 posto nečeš požaliti ako odeš kod nje.Momci triba mi savjet.
Matea ili Elisa za odradit brzinski?
Nemam pretjerano vremena za uru vrimena i nezgodno mi je pa dajte savjet.
Ili nesto trece?
Znaci dobio si je za 60€ za 30min jesi to preka whatsappa ili uzivo pregovaro?bio kod nje
sex 10\10
higijena 10\10
ja zadovoljan.. nije pretjerana ljepotica ali ti se posveti... steta 60€ 30 min ... da se pregovarati
Neka njeSamo ti razmišljaj u utorak je već u Zagrebu
Ja mislim da ti malo lažeš sad zašto neznam ali ja nisam nikad uspio ni jednu dogovoriti 30 min ispod 100 eura a bio sam kod dosta njih nije baš mali broj.bio kod nje
sex 10\10
higijena 10\10
ja zadovoljan.. nije pretjerana ljepotica ali ti se posveti... steta 60€ 30 min ... da se pregovarati
Nevirujen ni ja za 30/60 ili teška tuga od cure ili joj goriJa mislim da ti malo lažeš sad zašto neznam ali ja nisam nikad uspio ni jednu dogovoriti 30 min ispod 100 eura a bio sam kod dosta njih nije baš mali broj.
Dada uvijek s nama IrinčiIrina vam je u Splitu.
Odlicna usluga nema sta.
Nisam kontaktirao ali misli 90 posto da je oglas prevaraPozdrav, jel ova bon?
![]()
Ta ima oglas 10 godina sta po cityoflove sta po ege, nikad je nisam uspija susrestKoja je ovo domaća stigla, jel neko bija
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|