kuratisplićo
Well-known member
Sve ovisi šta se piše i TKO pišeHvala. Pitam zato jer vidim da je jedan član foruma pisao da ima pimpa koji ga je poslao kod druge cure
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve ovisi šta se piše i TKO pišeHvala. Pitam zato jer vidim da je jedan član foruma pisao da ima pimpa koji ga je poslao kod druge cure
Piše Ruskinja,plavaI ovisi o kojoj Irini je rijec
Mozes poslati i zenu/curu pa ti uplatim i koju kintu vise.Kad te boli kurac za 50 e poslat ću ti ja svoj žiro pa mi uplati
Nije kupija na tisku, odma je printala i dala mi u ruke.moguće da se na puNpi dobija iskorišten bon..ili ga je onaj koji je proda uslika
Svi brojevi sakriveniKoliko si brojeva sakrio? Pretpostavljam da nisi sve. I eto bravo, držiš biznis ovim bonašima, sad će ih još 5 novih niknut
Jedino da je pitat a to mogu vidit kad je bon iskorišten u koliko satiSvi brojevi sakriveni
Kod, broj papirica, QR code te mjesto kupnje.
Kaze ova u sluzbi za korisnike da joj nije jasno kao da do sad nisu imali takve slucajeve.Kaze ona moze se probiti jedino ako imaju bas sve brojeve sta je i logicno.
Mogu ti i mater jebat klošaru za kintu višeMozes poslati i zenu/curu pa ti uplatim i koju kintu vise.
Pare nisu problem.
Mora stenja da prije svršišBio sam danas kod ove
Dogovor je bio brz i lagan.
Sve je ispoštovala kako smo se bili dogovorili preko poruka.
Ona je na slikama, a slike su dosta obrađene. Ima dosta velike sise, i malo stomka.
Izgled 8/10
Sex 8/10
Oral 8/10
Higijena 10/10
Šteta za pola sata 100
U stanu je s njom
Pitao sam dali rade trojac. Rade trojac za 200 u pola sata. Kad sam išao ća iz sobe i stana čuo sam stenjanje te druge cure.
Defitivno bi ponovio. Još su 4 dana u Splitu.
Cekala se Irina ko postraj RijekeIrina je tu... dalje ne triba govorit,nadam se danas otić
PosrtajCekala se Irina ko postraj Rijeke![]()
Nemos kad nemas ni pene u dzepu drkarosu.Mogu ti i mater jebat klošaru za kintu više
Pretpostavljam da si ipak ti taj koji je platioIrina je jučer platila Valentinovo
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |