Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi se po ophođenju da je mulčić od 18-19 god. Prema tome ona mu je dala džabe ko šta san mu i ja daHahaha, pa stvar je u tome da one znaju za forum i citaju forum, i da ce ovo doci do nje, i skuziti ce koji si. Tako da , vrlo vjerojatno, oprosti se od besplatne pičke kod nje prika moj. Kad dođeš do tako nečega, onda šutiš i ne hvališ se, nisi ni prvi ni zadnji koji je to uspio, ali si jedan od rijetkih koji se bas morao hvaliti po forumu i usrati stvar.
E sad je tebi zajebancijaMa zajebancija chill momci
Ajde pa cemo vidit sto na to kaže ČokolatinaKad se vrati iz zadra mala opet ide peglaona a vi suvi, normalno da cete bit nadrkani jer nemate pizde ,vjv ste obicni pingvini pacenicki pa ocigledno morate svaki dolazak placat, lijep pozdrav
Ma pusti ga,nek živi u svom svituAjde pa cemo vidit sto na to kaže Čokolatina
nemoj zezat..znači ipak nije boginjaKolega Dino, nema potrebe za dramatiziranjem. Napravio si grešku, priznaj ju, pa kreni dalje. Ovako samo pokazuješ loš karakter koji pravda da su te ostale kolege "napali"
Meni je ovako hvalisanje u rangu sa onim o veličini alatke. Ako stvarno je tako, zadrži za sebe.
Zanimljivo mi je da čoko Irinu svi hvale, a meni je bila jedno od lošijih iskustava. Možda sam ju potrefio na loš dan...
Ma mislim da je Irina MILFara ipak bolji izbor, ako vec pricamo o Irinamanemoj zezat..znači ipak nije boginja
A jebiga ista situacija sa frizeron, kroz jutro kad krene smjena top sisa, a prid kraj smjene odradi samo da odradi i ode kuciKolega Dino, nema potrebe za dramatiziranjem. Napravio si grešku, priznaj ju, pa kreni dalje. Ovako samo pokazuješ loš karakter koji pravda da su te ostale kolege "napali"
Meni je ovako hvalisanje u rangu sa onim o veličini alatke. Ako stvarno je tako, zadrži za sebe.
Zanimljivo mi je da čoko Irinu svi hvale, a meni je bila jedno od lošijih iskustava. Možda sam ju potrefio na loš dan...
A jebiga vjerojatno joj je bilo gadljivo pusit ti ,sta je tu bit ce zena za deepthroat no sikirikiMoje iskustvo sa čoko Irinom je bilo lošije zato jer je imala ručni sat na kojem je štopala 30 minuta u sekundu. Trudila se biti draga i simpatična, ali požurivala je i stalno je gledala na sat tijekom akcije, što je meni bio turnoff
Pušenje odlično, ali nije mi pušila niti minutu. kada sam tražio da puši dalje, nešto se krenula izmotavati i kao da će me riješiti ručno. Najgore drkanje u mom životu; grubo, kao da čupa repu.
Možda je imala loš dan. Baš ću probati ponovno kada dođe u moje krajeve
Mali je sritan jer je prvi put dobija besplatno, triba ga razumitMa pusti ga,nek živi u svom svitu
Pa kako drugacije objasnjavas to sta se izmotavala za pusenje?Mali je sritan jer je prvi put dobija besplatno, triba ga razumit
Samo si joj napravio lošu reklamu ovdi na forumu, bolje ti je da ne nastavljaš s ovom temomPa kako drugacije objasnjavas to sta se izmotavala za pusenje?
Nije meni cilj nju reklamirat ode nego iznit iskreno misljenjeSamo si joj napravio lošu reklamu ovdi na forumu, bolje ti je da ne nastavljaš s ovom temom
Prijatelju, zapravo reklamiraš sebe ko velikog jebača, na kojeg padaju i kurve koje imaju i kuraca i seksa preko glave, ali za nju te i šta ona misli o tome zaboli neka stvar. A i kurve su žene ko i druge i isto razmišljaju, nema veze šta rade to što rade, rade to zbog para. Ako si joj se svidio da je htjela s tobom i privatno, ušli ste u odnos koji nema veze s tim što ona radi i to nije za kurvarski forum. Cijeni to i šuti, ok mlad si i hormoni divljaju, ali nemoj se pravdat s iskrenošću.Nije meni cilj nju reklamirat ode nego iznit iskreno misljenje
Hahahahahhahahahhqhahahqgagqg ajde u kurac hahahakako se kaže -Izaaađi maaala !!- na portugalski ?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|