Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj, nisi ju primjetio. Pa od ljeta je tu skoro svaki vikend, potaracala je skoro pol Splita. Imas ih vec da ju gledju ko ljubavnicu.Dajte link od irine milfare. Chocolate bum bum je otisla
Samo crnkinju sam skuva, jebiga tribate svatit prvi put je izjebes i platis drugi put je izvedes na pice i doslovno pricas o svemu i dokazes da ti nije toliko do sexa i to je kljuc svega odma ce te u apartman izjebat al jedino nemos doc ka svinja moras bar malo licit na nesto hahahaJe obe Irine je Dino for free na pice i na ljubav
Bas ti je ovo pametno sta si javno napisaSamo crnkinju sam skuva, jebiga tribate svatit prvi put je izjebes i platis drugi put je izvedes na pice i doslovno pricas o svemu i dokazes da ti nije toliko do sexa i to je kljuc svega odma ce te u apartman izjebat al jedino nemos doc ka svinja moras bar malo licit na nesto hahaha
Zasto ne,realno me boli kBas ti je ovo pametno sta si javno napisa
Hahaha, pa stvar je u tome da one znaju za forum i citaju forum, i da ce ovo doci do nje, i skuziti ce koji si. Tako da , vrlo vjerojatno, oprosti se od besplatne pičke kod nje prika moj. Kad dođeš do tako nečega, onda šutiš i ne hvališ se, nisi ni prvi ni zadnji koji je to uspio, ali si jedan od rijetkih koji se bas morao hvaliti po forumu i usrati stvar.Meni je ovo cisto ovako za ubit hormone svakih par miseci,a ne svaki tjedan..
Dobro si mu i napisa ,ja sam isto uvatia jednu i jebemo se vec 2 godine gratis kad je u Hrvatskoj ,ali da sam budaletina i to napise na forumu nema šanse...dinoo ti si sto posto neki mulac...ali danas idem i ja kod nje ,posteno ju izjebati .Hahaha, pa stvar je u tome da one znaju za forum i citaju forum, i da ce ovo doci do nje, i skuziti ce koji si. Tako da , vrlo vjerojatno, oprosti se od besplatne pičke kod nje prika moj. Kad dođeš do tako nečega, onda šutiš i ne hvališ se, nisi ni prvi ni zadnji koji je to uspio, ali si jedan od rijetkih koji se bas morao hvaliti po forumu i usrati stvar.
Pa ako imas imalo mozga u glavi, sutis o tome, a on jos potvrdi koja je. Dosad je vec dobila obavijest od simpova sa foruma, jos ce ju zajebavat zasto oni ne mogu badave, raspizdit ce je totalno. Povrh svega jos ce mu brazilke nabit negativne recenzije na aplikaciji pa ni tu nece moc bez novog broja.Dobro si mu i napisa ,ja sam isto uvatia jednu i jebemo se vec 2 godine gratis kad je u Hrvatskoj ,ali da sam budaletina i to napise na forumu nema šanse...dinoo ti si sto posto neki mulac...ali danas idem i ja kod nje ,posteno ju izjebati .
Kako je reka Mirko Filipovic u podcastuPa ako imas imalo mozga u glavi, sutis o tome, a on jos potvrdi koja je. Dosad je vec dobila obavijest od simpova sa foruma, jos ce ju zajebavat zasto oni ne mogu badave, raspizdit ce je totalno. Povrh svega jos ce mu brazilke nabit negativne recenzije na aplikaciji pa ni tu nece moc bez novog broja.
Točno, ali nadajmo se onda da ona ne čita forum i da nitko neće otić do nje i izlajat se šta se ovdje pisalo. Dino karaj to dok možeš.Hahaha, pa stvar je u tome da one znaju za forum i citaju forum, i da ce ovo doci do nje, i skuziti ce koji si. Tako da , vrlo vjerojatno, oprosti se od besplatne pičke kod nje prika moj. Kad dođeš do tako nečega, onda šutiš i ne hvališ se, nisi ni prvi ni zadnji koji je to uspio, ali si jedan od rijetkih koji se bas morao hvaliti po forumu i usrati stvar.
Je momci stvarno znam izlajem se,jebiga ista stvar ka kad mislim kurcem a ne glavom samo sta u ovom slucaju jezik nadvlada,aj cuvajte mi je ni rici kad se vrati u hrvatskuTočno, ali nadajmo se onda da ona ne čita forum i da nitko neće otić do nje i izlajat se šta se ovdje pisalo. Dino karaj to dok možeš.
Je,baš za tebe ćemo zvat ATJ Lučko da ju čuva dok je u ZadruJe momci stvarno znam izlajem se,jebiga ista stvar ka kad mislim kurcem a ne glavom samo sta u ovom slucaju jezik nadvlada,aj cuvajte mi je ni rici kad se vrati u hrvatsku
on kad ulazi kod nje u apartman kaže Honey, I'm hoooome !Je,baš za tebe ćemo zvat ATJ Lučko da ju čuva dok je u Zadru
Gospe milaO
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|