Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se. Jedino je iznimka ako bi čovjek saznao da boluje od neizlječive(ne spolne niti zarazne) bolesti i da će otegnuti za par tjedana ili mjeseci. E, onda bi potrošio sve pare, sve bi ih natakao bez kondoma i svršavao u nju kako je prirodno.Moje komentar,zbog rizika bolesti nitko pametan kurabu nece bez kondoma...pa tko voli nek izvoli
Mozda cilja da zatrudni s nekim tko je pun love, pa da pokupi alimentaciju na racun klinca (ako ce netko platiti extra-expensive, vjerojatno su mu i prihodi da ce morati placati dosta love), a i ako jebe okolo bez kondoma mozda i odapne pa ostane klincu/njoj njegova lova.Extra- expensive and exclusive sex without a condome (if you have a test from a doctor)
Neka širi, ko je glup puno platit za to, zaslužuje i da se zaraziTo triba odjebati iz Splita i Hrvatske pa je tu došla bolest širiti. Nek ode odakle je došla smeće jedno nenormalno ona i onaj koji ode kod nje
Sigurno si se dogovorio?dko si budala kupuj bonove.upravo je tražila dd joj se uplati na račun na pumpi.štođje abon ili još gore aircash.to joj odma sjedne na rdčun.prevara teška,ne budite naivci![]()
Petra 19 godina Split - Seks - Ljubavni oglasnik
🎀 Ovdje Petra, znam hrvatski. nova u poslu ali učim se kako se sve treba 🎀klasiku sex odnos sa zastitom 🎀ljljubavni-oglasnik.net
Ima li vijesti, evo se dogovorio
Ali moras priznati,cura odlicno izgledaSigurno si se dogovorio?dko si budala kupuj bonove.upravo je tražila dd joj se uplati na račun na pumpi.štođje abon ili još gore aircash.to joj odma sjedne na rdčun.prevara teška,ne budite naivci
Dogovorili smo se i onda je rekla da neprima cash , nigdi nisan reka da san biaSigurno si se dogovorio?dko si budala kupuj bonove.upravo je tražila dd joj se uplati na račun na pumpi.štođje abon ili još gore aircash.to joj odma sjedne na rdčun.prevara teška,ne budite naivci
Ba bizi frende od takvih zena.Ma prevara, ja sam se dogovara i kad je tražila uplatu za taxi, ja sam joj reka da samo kaže di je i da ću ja platit uber, a da mi nije problem ni doć autom po nju, na šta mi je rekla da se ne vozi sa svakim, valjda se prepala da ću je jebat za pare?!?!?![]()
Sumnjam da je uopće ženaBa bizi frende od takvih zena.
Ma to je lažni profil, ali volim kad skontam da je lažni, još malo se dopisivat, da vidim dokle će ic pricaBa bizi frende od takvih zena.
Slazem seMa to je lažni profil, ali volim kad skontam da je lažni, još malo se dopisivat, da vidim dokle će ic prica
Она не боялась)) Она мошенница. Ей нужны фотографии ваучера. Я новичок в Хорватии. Удивительно, что здесь так много мошенников. Как только узнаю, что оплата ваучером, заканчиваю разговор.Это мошенничество, я все организовал, и когда она попросила заплатить за такси, я сказал ей, чтобы она просто сказала мне, где она, и что я заплачу за Uber, и что у меня нет проблем даже приехать на машине. забрать ее, на что она сказала нет, она ездит со всеми, наверное, она боялась, что я ее трахну за деньги?!?!?![]()
Ovisi,ja tako nisam cuja...U Splitu je trenutno bas užasno slabe ponude žena, tragedija
U Splitu je trenutno bas užasno slabe ponude žena, tragedija
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |