SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Moje komentar,zbog rizika bolesti nitko pametan kurabu nece bez kondoma...pa tko voli nek izvoli
Slažem se. Jedino je iznimka ako bi čovjek saznao da boluje od neizlječive(ne spolne niti zarazne) bolesti i da će otegnuti za par tjedana ili mjeseci. E, onda bi potrošio sve pare, sve bi ih natakao bez kondoma i svršavao u nju kako je prirodno.

Extra- expensive and exclusive sex without a condome (if you have a test from a doctor)
Mozda cilja da zatrudni s nekim tko je pun love, pa da pokupi alimentaciju na racun klinca (ako ce netko platiti extra-expensive, vjerojatno su mu i prihodi da ce morati placati dosta love), a i ako jebe okolo bez kondoma mozda i odapne pa ostane klincu/njoj njegova lova.
3D chess :)

Ma prevara, ja sam se dogovara i kad je tražila uplatu za taxi, ja sam joj reka da samo kaže di je i da ću ja platit uber, a da mi nije problem ni doć autom po nju, na šta mi je rekla da se ne vozi sa svakim, valjda se prepala da ću je jebat za pare?!?!? :D

Это мошенничество, я все организовал, и когда она попросила заплатить за такси, я сказал ей, чтобы она просто сказала мне, где она, и что я заплачу за Uber, и что у меня нет проблем даже приехать на машине. забрать ее, на что она сказала нет, она ездит со всеми, наверное, она боялась, что я ее трахну за деньги?!?!?:D
Она не боялась)) Она мошенница. Ей нужны фотографии ваучера. Я новичок в Хорватии. Удивительно, что здесь так много мошенников. Как только узнаю, что оплата ваучером, заканчиваю разговор.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh