Antejedekante
New member
Momci trazim neku do 150e jel ima koja preporuka?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je bonIva traži dečka za egzotično druženje (uživo, online)
53/165 Bokić, ja sam Iva i imam 24 godine. Nudim nezaboravne trenutke i druženje u svojem ili tvojem prostoru. Radim i…www.oglasnik.hr
Ekipa znate li sta o njoj, kolika je cijena i kakva usluga
Dali ima netko njen broj..na mail se ne javljaPozdrav, imate li mi za preporučit neku prirodnu( pod tim mislim da nije operirana, moze od 20 do 50 godina)
Zanima me dotična , da li je iko isao kod nje
Masaže Split - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Klasične ,opustajuce i body to body masaže ..... Za info o vrstama masaža ,i detaljima i za dodatne slike salona i mljubavni-oglasnik.net
Jel ko bia u slavne Matee naše ovi dana,koliko uopće ima godina nemogu procjenit
Javit ce se , strpljenja...Pozdrav, imate li mi za preporučit neku prirodnu( pod tim mislim da nije operirana, moze od 20 do 50 godina)
Zanima me dotična , da li je iko isao kod nje
Masaže Split - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Klasične ,opustajuce i body to body masaže ..... Za info o vrstama masaža ,i detaljima i za dodatne slike salona i mljubavni-oglasnik.net
I da joj dadnem kada dodje kod mene*Momci ove zene koje uzimaju a bonove jel je to prevara. Jer napiso sam ovoj Ivi ona kaze da kupim bon i dok dadnem kada dodje do mene
Prevara ti je toMomci ove zene koje uzimaju a bonove jel je to prevara. Jer napiso sam ovoj Ivi ona kaze da kupim bon i dok dadnem kada dodje do mene
Mozda i nije prevara, treba otic pa viditMomci ove zene koje uzimaju a bonove jel je to prevara. Jer napiso sam ovoj Ivi ona kaze da kupim bon i dok dadnem kada dodje do mene
Aj pa javi ako mozes kakva je bilastudentica Petra u Splitu prvi put 🎀 19 god tvoj prostor - Seks - Ljubavni oglasnik
🎀 Ovdje Petra, mlada studentica 19god na fakultetu. Nisam Hrvatica, ali znam hrvatski jer dolazim iz Slovačke. Ovo rljubavni-oglasnik.net
Ima li vijesti, evo se dogovorio
Neuzima cash ,prevaraAj pa javi ako mozes kakva je bila
Negdje oko 90% oglasa u plavom i ljubavnom oglasniku, lopuže su koje traže da kupuješ bonove ili uplatiš pare unaprijed na ovaj ili onaj način. Kad se dopisujete na Whats Appu, samo pitajte jeli plaćanje standardno keš u ruke ili bon. Ako kaže bon ili keš i bon, prevara je u jednom i drugom slučaju. Postoji i treći slučaj kad sam se već sve bio dogovorio na Whats Appu za plaćanje keš u ruke prije seksa, da bi mi prevarant kad sam došao ispred portuna, poslao poruku da odem na obližnju benzinsku kupit bon.Momci ove zene koje uzimaju a bonove jel je to prevara. Jer napiso sam ovoj Ivi ona kaze da kupim bon i dok dadnem kada dodje do mene
Postaje tema Split kao lazni ege profila. Te bonove te ono ovo.Evo UPDATE: probao sam se dogovorit sa Likom ili Laurom i izgleda ili da skupa zive al pitala me skojom se zelim nac... Haha eto samo da znate...
Qwertz, što kažeš na ovo što je Nika ili njen agent napisao na njenoj EGE stranici:Postaje tema Split kao lazni ege profila. Te bonove te ono ovo.
Sta se tice ove "dvi". Malo bolje pogledaj. Jedan profil ti nju guzis a drugi profil ona tebe guzi. Jesi razumijo sta sam htio rec?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|