bbb1986
Well-known member
Meni se javila i rekla 120€ pola sata 200€ 1 sat sex sa kondomom i da ne radi anal i nema prostor dolazi na adresu.Ta se nejavlja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se javila i rekla 120€ pola sata 200€ 1 sat sex sa kondomom i da ne radi anal i nema prostor dolazi na adresu.Ta se nejavlja
Ne ta elisaJesu to ove dvije djevojke?
Kakva je ova cura i koliko love?Kruva ti, jel za 200€ za pola sata mi rijesi i golfa bez dijagnostike da vidim sta je?
Oooooo Žana Žanaaaa!Cao ekipa evo da vam javim napokon san u SPLITU pa ko zeli molim javite se na wapp
0955241217
#ZANA
Ova ti je za preporuku ako voliš Brazilke.Imate li sta za preporuciti u Splitu? Dolazim za vikend i trazim neku provjerenu djevojku. Pisao sam nekima sa ege, ali se ne javljaju i obicno izbjegavaju bosanske brojeve
Ne nije to ta Elisa. Ona druga, odnosno imas njezinih vise oglasa tamo.Jesu to ove dvije djevojke?
Nisam bio, ali negdje je bilo govora o njoj i koliko se sjecam pozitivno se pricalo o njoj. Milf ali da drzindo sebe i dobro izgleda. Sad ne znam gdje, mislim na Telegramu da je bilo rijeci o njoj.Nemogu nista naci o ovoj na forumu.
Ako tko zna sto nek napise bio bih zahvalan jer je planiram sutra obici.
Hvala
Ovdje na forumu se pisalo. Ima ona jos jedan profil i ja mislim da ima nesto/dosta ako se trazi pod tim profiluNisam bio, ali negdje je bilo govora o njoj i koliko se sjecam pozitivno se pricalo o njoj. Milf ali da drzindo sebe i dobro izgleda. Sad ne znam gdje, mislim na Telegramu da je bilo rijeci o njoj.
Ako pomaze ok, mozda se javi netko tko je bio.
Ima barem jos jedan profil, Aglaya ili tako nesto.Ovdje na forumu se pisalo. Ima ona jos jedan profil i ja mislim da ima nesto/dosta ako se trazi pod tim profilu
PratimPozdrav, zanima me ima li u Splitu thai salon za masaže sa HE, ako netko ne želi dijeliti kontakt sa masom može u privatnu
Ovdje na forumu se pisalo. Ima ona jos jedan profil i ja mislim da ima nesto/dosta ako se trazi pod tim profilu
Ima barem jos jedan profil, Aglaya ili tako nesto.
Malo sam sad pogleda pod tim imenom nema bas puno, samo nesto kao da je stara pa cak je i ona odgovorila im na cirlici.Nisam bio, ali negdje je bilo govora o njoj i koliko se sjecam pozitivno se pricalo o njoj. Milf ali da drzindo sebe i dobro izgleda. Sad ne znam gdje, mislim na Telegramu da je bilo rijeci o njoj.
Ako pomaze ok, mozda se javi netko tko je bio.
Matea je top , bia sam dosta puta. ,uvik lipo dotjerana sexi , brine o sebi negleda na sat.. Uglavnom najbolji omjer cjene i kvaliteteJesu to ove dvije djevojke?
Matea da,a ovo nije ta elisa,drugs jednaJesu to ove dvije djevojke?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|