Ja znam šta je meni rekla prije 10-ak dana.Ne širi dezinformacije ne vraća se
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam šta je meni rekla prije 10-ak dana.Ne širi dezinformacije ne vraća se
Točno, ali vidio sam da imaju i one "Numbuster" aplikaciju di unesu telefonske brojeve od pouzdanih klijenata, ali i od nepouzdanih, i po telefonskim brojevima pišu kakav je tko klijent, je li uredan ili neki luđak ili možda murija....Još da kažem za sve vas koje će iznervirat to šta sam stavio njenu adresu i koji će mi reć kako ovde ima i policije i neznam ni ja šta, svak može u dvi poruke dobit i njenu adresu i upute do stana. Ništa lakše
Daj mi neku s pedigreom... Ovo je sve otislo u tri pmZato vam ope kažem uzimajte cure sa pedigreom i koje su provjerene , nećete gubiti vrijeme i novac
Slažem se trenutno nema nistaDaj mi neku s pedigreom... Ovo je sve otislo u tri pm
Kruva ti, jel za 200€ za pola sata mi rijesi i golfa bez dijagnostike da vidim sta je?Prvo sam se jučer bio dogovorio s ovom curom
Tražila je 140 eura za pola sata, sex sve poze i oralno bez kondoma. Kad sam došao kod nje pitao sam koliko traži za oralno s svršavanjem usta. Tražila je 200 za pola sata. Nisam pristao jer to nezaslužuje svojim izgledom.Nova St zvir u gradu😈 Dodi na uzitak i najbolji provod🥇😘🥂 Lara(31)
Nova St zvir u gradu Dodi mi i dozivi najbolji uzitak i provod u gradu🥇🥂😘💫😈 Budi zadovoljen a otici ces zadovoljan…www.oglasnik.hr
Onda sam se dogovorio s ovom curom
Tražila mi je za pola sata 100 eura plus 20 eura za svršavanje u usta.
Kad sam došao kod nje vidim da nije cura koja je u oglasu i nije na videu koji mi je poslala na poruku. Pristao sam ostat jer mi je bila simpatična. Nosi aparatić za zube. Kontaktirala je agenta zbog cijene i rekla mi je da može i da mogu otići od nje pošto nije cura sa oglasa. Prihvatio sam ostat. Sami sex može proći i dozvoljaje sve poze. Puši ga loše. Pet minuta prije isteka pola sata kaže mi da je gotovo. Ja je molim da nastavi s oralom dok ne svršim. Ona nastavlja s oralom. Mobitel joj zvoni za kraj pola sata i prekida odnos. Kaže da je isteklo vrime. Govorim joj da ću joj platiti dodatno samo da svršim jer sam pri kraju svršavanja. Ne želi i kontaktira agenta. Kaže da i dalje da nemože. Nezna ni beknut engleski. Daje mi agenta i s njom pričam na engleskom i on mi kaže da je isteklo vrijeme. Ona se buni. Tražim 20 eura da mi vrati jer sam platio svršavanje u usta. Ona se buni.kao i njen agent na telefonu. Kažem da ću zvati policiju i da nemičem iz stana dokk.mi nevrati 20 eura. Tu smo se natezali jedno 15 minuta. Kad je vidjela da ne popuštam vrati mi ljutito 20 eura. Nije mi bilo do 20 eura nego neću iz principa da me zajebaje. Ovim se bavim 2 godine. Nikad do sada nisam bio ovo doživio. Za kraj prije tih cura sam bio kontaktirao Renatu i Gaby po oglasu su u Splitu. A jedna mi piše da je u Zagrebu a druga u Osijeku.
Imaš recenziju od prije
Dobro si napravijaCura mi piše kako sam kukavica šta sam napisao ovaj komentar, kako će je to koštati nečega, nisam je sve razumio. Ajde ljudi ako sam ja ovde pretjera otiđite vi i ostavite joj stoju za pola sata baš me zanima zajebaje li se ili je stvarno dobra. Moje iskustvo je takvo kakvo sam napisa
Da mi se nije na kraju smijala nebi ništa ni reka
Najbolje je javi se elisi ns ege ili matei na oglasnik.provjerrno dobrr,korektne i lak dogovor
Ta se nejavljaZna li netko nesto o ovoj Zana, napokonu Splitu
Za Mateu neznam ali Elisa ti je ovaJesu to ove dvije djevojke?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|