Pozdrav ekipa,
Nisam baš aktivan na forumu, ali sam korisnik ovih usluga i to jako dugo, odlučio sam prestati sa ovim.
Sigurno nekih 15-16 godina sam koristio usluge dama, od dame iz tolstojeve i njene mlade prije koja se nije tu dugo zadržala, matea i njene kolegice, marine, pustih maserki, prakticki svih koje su se oglašavale u banku, plavom oglasniku, ljubavnom oglasnik, dosta kontakata preko smokve, zadnjih par godina i EGE, od splita, sibenika, zadra pa do zagreba, osjeka + ovih usput iz vanile, sing-sing... bilo je svega, mladih, starih, čudnih.... ulazio u svakakve kuće po varošu, radunici... jednom sam se taman skinuo, a muz joj dolazi sa posla, uspio sam se sakrit i izac.. jedna mi pusila a dite joj u drugoj sobi zaplakalo, osjecao sam se lose, kao da je koristim, platio joj i otišao... bilo je svega, baš svega
U početku sam prakticirao oral bez i sex sa zaštitom, a od kada sam ušao u vezu izbjegavam sex, a tražio sam oral isključivo sa zastitom, jer nisam htio da partnerica ispasta zbog mojih poriva. Računajući troškove u ovih 15ak godina mislim da nisam ispod 18000 € potrošio na ovu ovisnost. Od SPB nisam skupio ništa ozbiljno, 1x EColi 1 x gljivice ( što i ne mora značiti da sam pokupio od neke, ali vjerojatno).
Ovo je jako skup sport i odlučio sam prestati sa ovim, što zbog partnerice, što zbog financija, a i zbog sebe... neće biti lako jer je to ovisnost, ali posložila sam glavu i idem ka tome
Da napomenem, nije mi žao ni jedne lipe, a ni jednog centa jer je sve imalo svoje guste.
Ekipa gustajte, čuvajte se i sretno