OFF Topic - kasna je ura al me žulja !
Pozdrav ljudi i neljudi,
Ukratko ću vam ispričati situaciju za koju sam saznao direktno od djevojke koja radi u Splitu.
Nadalje, neki lik, čiji mi je kontakt na Whatsappu pokazala, dotičnoj djevojci - Latini/Hispanic, je jučer ili kada već ima nekoliko dana, uz prijetnju pištoljem kako djevojka navodi (“nekako mi je to too much - ne vjerujem baš “kurvama”) otuđio novac od cca 550€. Također, gospodin je ostavio i ime na Whatsappu. Baš je gospodin neoprezan!
Baš me zanima čita li dotični gospodin ovaj forum i ako da, rado bi Vas zamolio ovim putem da joj vratite barem dio novca - čisto radi vlastite savjesti jer djevojka kako tvrdi mora na put kući (ima dvoje djece, njena profilna na privatnom broju, a i već mi je to sama kazala).
Također, nema za avion pa žica novac okolo jer nema posla iako je po mojoj procjeni vrhunskog izgleda prava MILF u srednjim 30-im godinama. Vjv si je sama kriva što nema posla! Klasika - požurivanje klijenata itd.
Na kraju, nisam lud pa da joj transferiram cca 400, 500€ na Revolut

Eto toliko od mene! Ispričavam se na lutanju od teme al jbga svrbi me ova priča.
P.S.
Imam tvoj broj i sliku profila na kojoj se ne vidi osoba, nego neka terasa i more ispod te neki otok - poluotok u daljini.
Budi hrabar i što bi mi u Splitu i Dalmaciji rekli: “Budi čovik” pa vrati nešto love.
Meni osobno ni iz džepa ni u džep.
Nisam zaljubljen u kurvu, ne sekirajte se forumaši, samo sam spreman joj pomoć na neki ovaj indirektan način.
A direktno sam joj pomogao tako da sam joj kupio hrane za dva dana i dao cca 40 € da preživi bez da sam išta tražio zauzvrat.
Gazda od stana je valjda skužio za djevojke unutra i dao im rok da izađu.
Ako nekome treba fotka profila s Whatsappa pošaljem ako procijenim da taj koji traži ima “dobru namjeru” naravno sa precrtanim brojem telefona. #diskrecija
Opet se vraćam da ne vjerujem damama koje rade ovaj posao pa možda je taj dotični nevin i čist ko suza. Javi se ako se želiš opravdati.
Pišem čistim književnim jezikom da me svi mogu razumijeti.
Pliz admine nemoj obrisati ovaj post, barem zbog ugleda Grada Split kao sigurne turističke destinacije.