SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jedan slatkiš


trenira u teretani pa mi je još draza

Uredna, cista, dobar engleski, u poluvremenu donijela bocu miličića cuve... hvala onome tko ga donio a nije otvorio ( zar stvarno donesete bocu pa ju ne otvorite) ..

Odličan GFE što je meni jako bitno, akcija nakon dugo vremena da nekoj nisam mogao parirati...
Vidiš, ja donesem vino i ne otvorim ga. To bude poklon za nju, ne za nas. Al nije to od mene, nisam bio s njom. Ne sviđa mi se u faci iako je tijelo top.
Danas napadam, imam u konkurenciji njih 4-5. Dobar je izbor pa još ni sam ne znam kod koje ću.
 
Mayke nema nigdi trenutno u ponudi, bit ce da se ostavila ovog posla. A skuplja je vjerovatno puno ova Missbehave, odakle ona uopce, jel naša?
 
Evo da bude malo i recenzija na forumu o recenzijama 🤣. Pregled tjedna takoreći:
  • Raquel: klasicna Zvonimirova, ok prostor, zenska prirodna top supak, sise nelose, BJ bez odlican, 69 i akcija meh. Sve u svemu za 150 i vise nego odlicno.
  • Luma: apartman u Rijeckoj na Manusu, meni osobno savršeno pogođen tip ženske kakvu volin, u faci malo losija nego na slikama, sise vece i supak blago osusen, ali akcija sveukupna 11/10 za razliku od Raquel bas zna posa, doduse i 100E skuplja od nje
  • Bruna: secer za kraj, apartman na Znjanu, ona i prijateljica (mislim da je ova Bella), cura stvarno prezgodna, najbolja akcija dosad, guta kurac ka subsaharac vodu, uska, svrsia 3 puta, za 200 bia skoro 1:40, tu je agencijon ali se vraca za koji misec solo
Raquel je dosla u Rijeku.. jel ista kao na slikama?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh