SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Kao što sam i rekao danas sam odradio toliko hvaljenu Bellu.
Danas se preselila u drugi apartman, na Pujanke. Prostor odličan, ali nema grijanja u sobi pa je bilo malo prohladno. Kasnila je pa sam je čekao 15-ak minuta ispred, a onda sam i u apartmanu pričekao dok se otuširala. Izgled kao na slikama, mala seks bomba. Dogovorio pola sata s dva svršavanja za 150 bodova i prvi put u životu platio na kraju akcije. Bella maksimalno surađuje, voli seks, puši ga s guštom. Idemo redom 69, standing 69, cowgirl i tu sam kapitulirao. Kratka stanka pa nova runda, a uz njezin maksimalan trud i angažman nisam mogao još jednom.

IZGLED: 8/10
AKCIJA: 9/10

E sad, neki su ovdje uspoređivali Bellu i Danielu. Po mom sudu Daniela je bolja. U akciji su podjednako dobre, ali Daniela je po mom guštu, ipak malo atraktivnija.
Može link od Belle ?

na profilu su slike od 4 različite cure ... a vjerovatno je ipak ona koja ti je poslala ...

jedna mi je rekla da joj treba ura vrimena za šminku i kosu da sredi da bude kao na slikama ... tako da ne očekujete puno ...

Poslala je i svoje slike na wap,mislite li da je fake ili ipak nije?
Tesko je rec, ja osobno nisan bija u nje iako mi je na listi "to do" probaj je zamolit moze li ti snimit video od par sec samo radi potvrde izgleda. Ono bar selfie ili nesto...u svakom slucaju sritno i nadam se da ces se javit sa pozitivnim dojmom

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh