SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa. Maloprije mi Maya poslala poruku na wats app da je u gradu i da očekuje da je posjetimo. Ovo mi je prvi put da me neka cura iz čista mira pozove. Obićno ja prvi pošaljem poruku.

kad smo je zvali da dode u split, rekla mi je da je primila 30 poruka ... ko zna sta je očekivala da ce doc ljudi 50 - 100 .... opet me nema u st... je... ti skijanje
 

Mala simpa cura.
Higijena dobra.
Bj - 9/10
Prave sise
Karanje 8/10
Izgleda ukupno 7/10, malo preniska i okrugla.
Bi li ponovio - u nedostatku drugih…
 
Za vikend dolazi jedna malo iskusnija 36 god plava...

A sljedeći tjedan jedna Rumunjska bomba od +300 e/h...
 
Kao što sam i rekao danas sam odradio toliko hvaljenu Bellu.
Danas se preselila u drugi apartman, na Pujanke. Prostor odličan, ali nema grijanja u sobi pa je bilo malo prohladno. Kasnila je pa sam je čekao 15-ak minuta ispred, a onda sam i u apartmanu pričekao dok se otuširala. Izgled kao na slikama, mala seks bomba. Dogovorio pola sata s dva svršavanja za 150 bodova i prvi put u životu platio na kraju akcije. Bella maksimalno surađuje, voli seks, puši ga s guštom. Idemo redom 69, standing 69, cowgirl i tu sam kapitulirao. Kratka stanka pa nova runda, a uz njezin maksimalan trud i angažman nisam mogao još jednom.

IZGLED: 8/10
AKCIJA: 9/10

E sad, neki su ovdje uspoređivali Bellu i Danielu. Po mom sudu Daniela je bolja. U akciji su podjednako dobre, ali Daniela je po mom guštu, ipak malo atraktivnija.
Može link od Belle ?
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh