A Daniela da je vidiš uživo bi ti skroz prominila mišljenje zena odlično izgleda. Lipa crna spanjolka, čvrste guze velike sise o akciji da ne govorim
Ajde da i ja podjelim misljenje o Danielli. Kad je bila u Zagrebu. Em imam puna muda em nadrkan od tjedna na poslu, i riješio ja da jebem nešto taj dan, još uzeo akuntaciju od šefa 300 eura. Ništa vidim ja Daniela, 250 eura sat, u centru, radi gfe ljubi se jebeno izgleda, 10 minuta hoda od mene, recenzije odlične, kontakt jednostavan potvrdom da dolazim, dodem pošaljem fotku da smo pred vratima i eto me kod nje. Prije nje sam bio kod Julie Brazilke koja me pocela ljubit cim je zatvorila vrata i ja mislio da cu takvu dobrodošlicu dobit i od ove, izgleda stvarno bolje nego na slikama zgodna u licu, dupe veliko lijepo sise umjetne Al jedne od boljih koje sam vidio, i ja ju hocu primit za ruke lagano ona odmah kao first you must give me the money, ja rekoh ok of course i dam joj novce i ode ona i kaže da se mogu pripremiti što mi je debilno jer hocu da me ženska skine i dobro aj vrati se ona, i pocnemo se ljubiti, ljubljenje nije bilo onako duboko francuski nego vise onako da je kažem reda radi, kaze da dobro mirišim, normalno dodem srednjen fini parfem tip top, skidamo se idemo na krevet, vidi mi kurac u gaćama i odmah kaže da je velik i skine gaće i kaže da je prevelik, a ja ono nije toliko velik, imam 19 cm i to je veci Al nije ogroman jebote, i sad lezim ja na ledima ona mi puši i aj kazem ja idemo se jebat onda kaže ajde da se ljubimo prije, sad oboje na koljenima na krevetu i ljubimo se ja ju diram po pici i ocekujem da mi drka kurac dok se ljubimo i primim ju za ruku da skuži da mi stavi ruku na kurac al nista, ajde legne ona skinem joj gaćice i idem ju lizati i kaže samo da ližem klitić...sto mi je isto tako glupo jer volim lizati cijelu pičku i gurati jezik jer volim sok, idem ju jebat ona stavlja kondom i kaže oh my god jer je kao tako velik i stavim ga ja i ulazim i kaže ona da ga gurnem i da ne izlazim puno van sa njim jer je uska, ljubim ju malo lizem sise, Al ne mogu ju izjebat jer ona ima usku pičku, i cim krenem da ulazim izlazim kako bog zapovijeda ona kaže da stanem ništa ja kazem da dode na mene i tu je vec krenula malo bolje, i nabija se ona sad vec dobro ja ju držim za dupe i kazem joj da uspori da ne svršim prebrzo ona kaže da imam 2 shota, i nastavi i tu ja i svršim u kodnom, skine ona kondom i obrise i sad legne kraj mene, pitam ja koliko imam vremena kaze ona da mogu ici odmah mogu ostati, i sta cu ostanem da se mazimo malo, normalno ne mazimo se nego pocne ona ona sa nekim pitanjima, zasto sam usamljen, rekoa sam joj u poruci da sam usamljen i da mi treba, i pita me jel imam curu ja rekoh prekinuo sam nedavno i ispituje ona mene o curi, kaže da curu smijem varat ako mi ne može dati u seksu nešto što želim, o tome sta radim, pita me o obitelji, a sa obitelji ne pricam, onda kaze još kaže da bi me odbila da nisam toliko nice, valjda je mislila jer sam uljudan i pristojan, onda me pita jel hocu da mi pošalje tu i tamo poruku, ja rekoh ne jer se jos vidam sa bivšom i je zelim da vidi takve poruke, valjda se sažalila nadamnom, u biti otisao sam jos nesretniji nego sto sam došao, nikakve jebačine, niti maženja niti poljubaca, bilo je bez veze, trebao sam se odmah obući i otići. Vjerujem da je vama bilo odlično sa njom jer vidim da ju hvale i tu i na reviews na ege, ali ja joj vjerojatno nisam kliknuo, moguće i jer sam mlađi, imam 25 a ona 30, mozda i vise...i dalje kazem da jebeno izgleda i baca na Ronaldo u Georginu, jos mi je rekla da Ce vjerojatno doci u Veljači, tako da ju možete očekivati