SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ako je netko za trojku neka se javi
 
Je se meni pricinjava ili ove slike izgledaju ko od Mia malkove

 
(Prolazim kroz sjebanu fazu u životu i definitivno nisam za barenja po Splitskim klubovima i bilo kakve obveze nakon.) Jučer sam malo upao kao padobranac, ali sada sam procitao dobar dio foruma i mislim da sam bolje informiran. Međutim, još imam nekoliko pitanja s obzirom da ste vi već koristili ovakve usluge pa znate kako stvari funkcioniraju. Odmah da se ispričam na podužem postu. Definitivno igra EGE, shvaćam da i tu ima prevara ali mnogo manje ako se uključe filtri (recenzije, potvrden profil, broj). Koliko sam shvatio slike cura su manje-više autentične.
Ima li kakve posebne veze je li radi independent ili je uključena agencija? Ima li veze ako nema video u smislu prevare i kako se može pogledati da se registriram na EGE? Kako kontaktirate žensku preko broja mobitela ili joj pošaljete "Contact this escort" mailom, što je bolje? I za kraj jedno početničko pitanje, šta tipa zakažem sat vremena i svršim za 20min., oprerem se, novu gumicu i nastavim ili koja su nepisana pravila? Btw. svaki savjet je dobrodošao. Probat ću se dogovorit krajem ovog tijedna s nekom od cura pa javim dojam..
Ja bi ti savjetova da se klonis cura na EGE koje imaju ukrajinske,ruske ili britanske brojeve.Nije mi jasno kako je EGE tako los u nas, pogotovo u dalmaciji,ovo malo sta ih se oglasava pola su laznjaci... Inače san koristia EGE u drugin drzava i milina je stvarno, bolje cijene, manje laznjaka,vise izbora i top ženske..
 
  • Like
reagiranja: LoL
Ima li ijedna cura, žena za druzenje u st, solventan sam😁💪,osim ovih strankinja sa ege, javite se u inbox ako je greda ovdi...
 
U pl. oglasniku cijela epidemija novih brojeva i objava. Ali sa obzirom da vidim iste slike od onih koji su bili prevaranti/ce otprije pola godine, sada su pod drugim imenom, nemam baš velika očekivanja.
Sezona je došla, a autentičnost upitna
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh