SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije


dogovor je bia u 18:00, doša na vrata, ona šalje poruku da pričekam 10 minuti da se tušira, pa nakon toga poruka da moram čekat još 10 minuti, lipo dogovoria sa drugom i odjeba, u 18:45 šalje poruku jeli još čekam. IZBJEGAVAT.
 

Požuruje uporno od prve minute, za izbjegavat.
 
Kolega meni je Sara bila top,sve udovoljavala šta sam tražila (cowgirl,noge na prsa,pušenje bez gumice,lizanje jaja,lupa je po guzici dok nije poprimila onu lipu nijansu crvene...),veoma aktivna,ne znam kuda je krenulo po zlu kod tebe. Mlada je,22-23 godine.
Proša sam ih stotine, ova je bila među 5 najgorih. Nisam bija drogiran ni pijan.
 
Proša sam ih stotine, ova je bila među 5 najgorih. Nisam bija drogiran ni pijan.
Meni se isto nije isplatilo, neuigrana, traži da šta prije obaviš, ništa od gfe i sve pokriveno..dečkić mi se oma sakrije čim nanjuši ledenu princezu i sve na silu ajmo mali dule savić! 🤣🤣 Zato su mi bolje domaće cure i šta se mene tiće, imam boljih iskustava.
 

Bia danas kod ove Malene. 25 godina ima maksimalno. Dobre sise, lipa u faci. Mršava je ali ne kost i koža ima je za šta uhvatit. Lagani 200€. Puši bez kapice i dobro ga puši. Amo na akciju. Noge na ramena i rokaj. Uska je dosta, vata se rukama, stenje. (Ako sve glumi glumi za oscara). Mene vata umor amo na Doggy guza top. Nabija se dobro i ako nemoš pregrubo sad. Rekla mi je jasno samo da malo usporin. Nema problema. Ljubi se, mazi se pravi GFE. Na kraju mislia joj svršiti u usta za još dodatni 50€. Ali me jos jedna tura doggya sredila. Nakon toga malo opustit, pričali engleski dobar fina cura skroz. Preporučujem svima koji žele malo GFE. Kaže da je još 5 dana tu.
 

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh