Ivmak
Member
Vruća Mirela će ispuniti vaše želje
Radim erotske masaže i ostalo Za detalje javite mi se putem Whatsapp-a na 091 579 6958
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeli bio itko,jeli prevaraVruća Mirela će ispuniti vaše želje
Radim erotske masaže i ostalo Za detalje javite mi se putem Whatsapp-a na 091 579 6958www.oglasnik.hr
Trazi bon, pravda se kao o nekim prevarama bla, blajeli bio itko,jeli prevara
Mene isto zanima...ja se snjom sad dopisujem I dogovaram..neda Instagra..trazi kupon radi prevara...sto se dogadja..I'ma li koga TKO ce nesto mozda nesto znat..cura mi je poslala par slika...mala je ono slatkaVatrena Lea 🔥
100% diskretana, 23 godine na području Splita i okolice. Moguć je i dolazak u druge gradove uz dogovor. Za dogovor…www.oglasnik.hr
Jel bio ko kod ove, je realno ili prijevara neka?
Odjebi to, nista ne placajMene isto zanima...ja se snjom sad dopisujem I dogovaram..neda Instagra..trazi kupon radi prevara...sto se dogadja..I'ma li koga TKO ce nesto mozda nesto znat..cura mi je poslala par slika...mala je ono slatka
Ej mislim sad Sam se dogovorio za najjeftiniju variantu ako je prevara...od 200 kn necu propast...pa neka ce prvo pusiti ako nije prevara...pa je puno manji rizik nego da placam za cijelu uslugu pola unaprijedOdjebi to, nista ne placaj
javi jeli uspiloEj mislim sad Sam se dogovorio za najjeftiniju variantu ako je prevara...od 200 kn necu propast...pa neka ce prvo pusiti ako nije prevara...pa je puno manji rizik nego da placam za cijelu uslugu pola unaprijed
Bacit ces 200 kn....Ej mislim sad Sam se dogovorio za najjeftiniju variantu ako je prevara...od 200 kn necu propast...pa neka ce prvo pusiti ako nije prevara...pa je puno manji rizik nego da placam za cijelu uslugu pola unaprijed
Bolje da si ostavijo konobarici mancuEj mislim sad Sam se dogovorio za najjeftiniju variantu ako je prevara...od 200 kn necu propast...pa neka ce prvo pusiti ako nije prevara...pa je puno manji rizik nego da placam za cijelu uslugu pola unaprijed
Pa i je prevarapa mislim niko nije prevaren nego odmah cim kazu bon tvrdite da je prevara..
Ma nije prevara sigurno, posalji joj kupon.Mene isto zanima...ja se snjom sad dopisujem I dogovaram..neda Instagra..trazi kupon radi prevara...sto se dogadja..I'ma li koga TKO ce nesto mozda nesto znat..cura mi je poslala par slika...mala je ono slatka
daj meni 200 kn ako ti nije do para...cim cujes unaprid placanje, bon, kupon zaobilazi...pa mislim niko nije prevaren nego odmah cim kazu bon tvrdite da je prevara..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|