Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Link?E dok sam tu da vam kazem.. Jutro vam je maserka Ena... Sto se tice recenzije za maserku split pogledajte mu joj postove... U jednom je kao bio i pozalio losa usluga a u drugom se okrenuo hahahah... Jadni ste, a sto se tice Maserkesplit svaka preporuka od mene jer je profesionalac i znam kako i gdje radi.. Provjerite prvo pa pisite
Maserkasplit na ljubavnom oglasniku. Gle, ja samo ne volim nepravdu i volim da su stvari jasne i postene. Igramo korektno ili ne igramo uopce. Ovdje ni jedna valjana recenzija za nju nije pisana od strane klijenta, samo konkurencije. Ljudu stjecu predrasudu na temelju toga sto pise netko tko nema posla.
Jos jednom... Daj link... Ima Ena ima i maserkastE dok sam tu da vam kazem.. Jutro vam je maserka Ena... Sto se tice recenzije za maserku split pogledajte mu joj postove... U jednom je kao bio i pozalio losa usluga a u drugom se okrenuo hahahah... Jadni ste, a sto se tice Maserkesplit svaka preporuka od mene jer je profesionalac i znam kako i gdje radi.. Provjerite prvo pa pisite
Nadam se da ce neko od vas splicana isprobat ovu djevojku. Cini se super
Maserkasplit za okrenit se odmah, lažne slike, sise za povratit obišene, u nekom podrumu, ne bi štapom, uglavnom debeli bljak, to je moje iskustvo!!!Maserkasplit na ljubavnom oglasniku. Gle, ja samo ne volim nepravdu i volim da su stvari jasne i postene. Igramo korektno ili ne igramo uopce. Ovdje ni jedna valjana recenzija za nju nije pisana od strane klijenta, samo konkurencije. Ljudu stjecu predrasudu na temelju toga sto pise netko tko nema posla.
TI si maserkasplit?E dok sam tu da vam kazem.. Jutro vam je maserka Ena... Sto se tice recenzije za maserku split pogledajte mu joj postove... U jednom je kao bio i pozalio losa usluga a u drugom se okrenuo hahahah... Jadni ste, a sto se tice Maserkesplit svaka preporuka od mene jer je profesionalac i znam kako i gdje radi.. Provjerite prvo pa pisite
Nije, maserkasplit je imala svoj profil ovdjeTI si maserkasplit?
znači netko tko ne voli nepravdu. Tajni obožavatelj lika i djela maserkesplit.Nije, maserkasplit je imala svoj profil ovdje
Potvrđujem sve napisano.Maserkast je top! Jedno od najdrazih mi iskustava. Zena je korektna, jednostavna, niposto mehanika i zbilja se potrudi. Nisam je nikada mislio komentirat ali trebam. Njena usluga je uvijek bila na nivou. Nikada mi nije stopala vrijeme, nikada se nisam osjecao kao suga na odlasku nego dapace. . Za nju imam samo rijeci hvale. Nisam bio jako dugo ali vjerujem da vrijedi jos uvijek.
S tim da maserka na mailu sve fino napise i nema nikakvih neugodnosti. Sve se zna sta kad i kako. Komunikativna je curka i mislim da je jutro neka konkurencijaMaserkast je top! Jedno od najdrazih mi iskustava. Zena je korektna, jednostavna, niposto mehanika i zbilja se potrudi. Nisam je nikada mislio komentirat ali trebam. Njena usluga je uvijek bila na nivou. Nikada mi nije stopala vrijeme, nikada se nisam osjecao kao suga na odlasku nego dapace. . Za nju imam samo rijeci hvale. Nisam bio jako dugo ali vjerujem da vrijedi jos uvijek.
Slike nisu njezine, nisam konkurencija , rugobaS tim da maserka na mailu sve fino napise i nema nikakvih neugodnosti. Sve se zna sta kad i kako. Komunikativna je curka i mislim da je jutro neka konkurencija
Lažeš. Slike su njene bio sam puno puta kod nje i stvarno je super osoba i usluga level više od svih koje sam ikad posjetio u splitu. Kod nje se osjecam ko doma ,za nju nemam ništa loše za reč.Slike nisu njezine, nisam konkurencija , rugoba
Upravo tako, ženska je skroz normalna i komunikativna, ako si i sam normalan nećeš imati zamjerke, ne gleda te samo odraditi već ima prijateljski pristup. Od prvog puta kad sam bio nisam se osjećao kao još jedan u nizu.Lažeš. Slike su njene bio sam puno puta kod nje i stvarno je super osoba i usluga level više od svih koje sam ikad posjetio u splitu. Kod nje se osjecam ko doma ,za nju nemam ništa loše za reč.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|