Mali_Poštar
Active member
Odnesi joj butelju Dingača...Treba joj ovih dana odat počast i pošteno je isprskat po tvrdim sisama![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odnesi joj butelju Dingača...Treba joj ovih dana odat počast i pošteno je isprskat po tvrdim sisama![]()
Koja je Irina Ukrajinka?Bio sam kod Vitorie. Sve 10/10.
A vidim da je došla Irina Ukrajinka.
Isto tako kad vidim da je u Murteru ili Vodice.WTF koji ce k… tamo.Ne razumin koji k***c je u Makarskoj,kontaktira san par ženskih,sve nesto muljaju,lazu,dogovorio s jednom,dosa na adresu,ne odgovara vise nista,dogovorio s drugom kaze krivu adresu,kako mi to ide na zivce![]()
Bome ja bio danas i jebački sam falio!
Teška industrija je postala,šteta!!
Jesi ti siguran da je to stvarno ženska? Meni na slikama izgleda kao transica koja je uradila operaciju promjene spola.Ipak nisan iša u Irine,prevaria san je sa Brazilkom opet
Znači uživo mala obara jebena bomba ,prčasta guza ,silikoni aj mogu proć,al ta njihova koža glatka svilenkasta ma nemoš ne bacit drkicu...
Malo san je pustia da pleše oko kurca mi uz ogledalo stojeći,vidi se da malo oće ubrzat al opet da se ljubit gricka mi usne nekako uživa nemogu reć...onda kad mi ga izvukla počela se tuć po licu s njim. Top osjećaj pušila je s gumicom nije mi smetalo uživa san u njezinoj koži ,kosi tijelu malo je faca plastika isto al opustili smo se zajedno...prva poza obrnuti kauboj mislila me matirati odma al viidila je da joj pica baš ne prima anakondu,al smišno bacila je bar po tube gela na kurac mi i viče bigndicky ..bacia san je na prsa malo pegla ope gušta voli veću kitu,ližen sise pupak noge sve .onda je vrtin ja kažen moran je pegla zguza jer inače ništa i. Tu san šahmat nakon nekoliko hrabrih izdisaja i nabijanja, čestito poginia
moje preporuke samo pazite da vam ne ubrzava proces, e i bila je cimerica na kauču isto viču jedna drugoj big diki ,moraš kađe cimerica i mene jebat
aj booog
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|