Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo kod nje,nego i kod ostalih pojedinih provjerenih curaKakva je Bruna s engleskim i ima li sta da nemoze u nje?
Slaba je s engleskim, koristi Google prevoditelj ali meni je preslatka kad parla na portugalskom.Kakva je Bruna s engleskim i ima li sta da nemoze u nje?
Engleski zna bolje nego prije 2 godine kad sam prvi put bio kod nje, al mi je simpa kad za vrime seksa tu i tamo se oglasi na portugalskom. Inače je baš lipa i simpatična, jako sexy, dobre sise i guza. Bio sam više puta s njom. Sićam se kako mi je lani kad sam došao govorila kako je bole noge, pa me zamolila da joj izmasiram noge. Nije mi bilo krivo...Slaba je s engleskim, koristi Google prevoditelj ali meni je preslatka kad parla na portugalskom.
Ne voli da je se pleska po guzi, ne voli grubo.
Ako je neko više puta bia s njom nek napiše još.

Molim, masiras joj noge????Engleski zna bolje nego prije 2 godine kad sam prvi put bio kod nje, al mi je simpa kad za vrime seksa tu i tamo se oglasi na portugalskom. Inače je baš lipa i simpatična, jako sexy, dobre sise i guza. Bio sam više puta s njom. Sićam se kako mi je lani kad sam došao govorila kako je bole noge, pa me zamolila da joj izmasiram noge. Nije mi bilo krivo...
Ha ha, baš to kad se oglasi na portugalskom!Engleski zna bolje nego prije 2 godine kad sam prvi put bio kod nje, al mi je simpa kad za vrime seksa tu i tamo se oglasi na portugalskom. Inače je baš lipa i simpatična, jako sexy, dobre sise i guza. Bio sam više puta s njom. Sićam se kako mi je lani kad sam došao govorila kako je bole noge, pa me zamolila da joj izmasiram noge. Nije mi bilo krivo...
Je, al izgled i godine su na strani Brune, a i jeftinija je. Mislim da je, tj siguran sam da je najbolji izbor trenutno. Slatka i prezgodna za 200, tesko bolje mozes naci.Ha ha, baš to kad se oglasi na portugalskom!
Ma Bruna je top, iako sigurno ima vještijih cura u krevetu (Irina), Bruna je bombon koji triba provat. Samo pazit da nam ne bude ka Richardu Gereu.
A možda i osnuju fun club Bruna pa dobiju popusteEvo sad poslin ovih vasih postova ide joj cijema gori.Kao sto se zna sve one ovi citaju i prate.

Bia i ja neki dan 2ipo sata u njeKao predsjednik "Bruna fun cluba"dužnost mi je obavijestiti vas da je još danas i sutra tu, pa ide malo odmorit u Brazil. Ja je upravo odradio, a vi kako oćete.
Jebate, pa šta si radia 2ipo sata sa njom?Bia i ja neki dan 2ipo sata u nje
Vraća se kroz 7.misec
MasiraJebate, pa šta si radia 2ipo sata sa njom?
Svega pomalo,čak mi bilo i maloJebate, pa šta si radia 2ipo sata sa njom?

Budite sritni šta joj je dobro u Hrvatskoj, pogotovo u nas.. I nemojte joj davat razlog da promijeni mišljenje..Jebate, pa šta si radia 2ipo sata sa njom?
Moguće da uopće nije tu, a i da je, prije bih ti savjetovao Desanku Šakić, uštedit ćeš si 120/180 eura, ili koliko već sad uzima.Jel moguće da je Nicole toliko zauzeta,nudi mi neku drugu?
|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |