Kažem da ne može imat "top tijelo" ova Portugalka od 164cm, koja na tu visinu još ima 59kg, što je 5kg manje od njene visine. Da bi ženska te visine imala top tijelo, po njenoj fizičkoj konstituciji, osim što bi morala bit skladno građena bez kratkih nogu, morala bi imat 15kg manje od visine, što je nekih 49kg, a ova cura ima 10kg više, pa je zdepasta baš kako je to i torcida uočio.
U pravu si što se tiče usluge i urednosti, to su neki od glavnih preduvjeta za dobar seks, ali opet, kad ideš na kurve, ideš se spajati sa ženskom koja je po ljepoti i zgodnoći iznad prosječne ženske koju vidiš na ulici, pa zato i plaćaš ne baš male pare. Što se tiče mojih recenzija, napisao sam jednu u svom prvom postu, a to je bio užas nad užasima, i poslije sam zažalio što sam slijedio svoje animalne instikte, a ne zdrav razum da se okrenem i odem na vrijeme, jer to nije imalo nikakve veze ni sa uslugom ni sa urednošću koje spominješ, dok je ta Kolumbijka imala 160cm i bila je jako plitka, ustvari bila je ok dubine za kurac od 8-12cm, kao što je slučaj kod Kineza i sličnih.
Što se tiče fenomenalne usluge i urednosti, moram za primjer spomenuti lijepu Mateu, domaću curu koja je svojom visinom na granici sa nekih 168cm, ali je zato za razliku od one Portugalke, skladno građena, odlično izvajana i bez viška kilograma, pa mogu reći da osim što je lijepa i zgodna cura, savršeno dobro radi svoj posao u kojem se klijentu potpuno posveti. Njena ljepota i kvaliteta njene usluge, potpuno opravdava cijenu, dok su ove uvozne u svemu prenapuhane. Osim toga cura je intelektualno zrela, pa možeš s njom i popričati poslije akcije. Eto, takve se meni sviđaju, domaće cure, a volio bi još upoznat Kurvicu22 s foruma, koja je osim što je lijepa, i vidljivo pametna cura, pa tu centimetri i nebi bili toliko bitni, samo šteta što je daleko u Tuzli.