Jesi bija ti???Ima aj u taty
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi bija ti???Ima aj u taty
JesanJesi bija ti???
Ajde šta se sekiraš, ako će je koštati novaca, drugi put nek prošeta par metara do vrata i otvori ih, to je minimum minimuma, a ne da zajebava ljude na stubištu.Cura mi piše kako sam kukavica šta sam napisao ovaj komentar, kako će je to koštati nečega, nisam je sve razumio. Ajde ljudi ako sam ja ovde pretjera otiđite vi i ostavite joj stoju za pola sata baš me zanima zajebaje li se ili je stvarno dobra. Moje iskustvo je takvo kakvo sam napisa
Da mi se nije na kraju smijala nebi ništa ni reka
Imas podrsku od mene napisa bi isto!Cura mi piše kako sam kukavica šta sam napisao ovaj komentar, kako će je to koštati nečega, nisam je sve razumio. Ajde ljudi ako sam ja ovde pretjera otiđite vi i ostavite joj stoju za pola sata baš me zanima zajebaje li se ili je stvarno dobra. Moje iskustvo je takvo kakvo sam napisa
Meni se danas javila, čak mi i glasovne poruke slala, u Zg je do utorka i nema još svoj stan.Meni se javila,cak poslala sliku i video,dogovorili termin al izgleda je to neki homo drkoš koji salje tuđe slike i video,jer se nije više javljala ili javio
I? Daj malo detaljnije...
Bome te nema na EGEIma aj u taty
Naravno da će ju loša reza možda koštati posla itd,ali njena krivica je to(ako je stvarno tako bilo kako si napisa)Cura mi piše kako sam kukavica šta sam napisao ovaj komentar, kako će je to koštati nečega, nisam je sve razumio. Ajde ljudi ako sam ja ovde pretjera otiđite vi i ostavite joj stoju za pola sata baš me zanima zajebaje li se ili je stvarno dobra. Moje iskustvo je takvo kakvo sam napisa
Nije ona u ZG/ST. U Splitu je njena prija, ali drugi profilJel ovo bruna nazad u st ili je driga cura kao sta se pisalo po forumu,vidim da je drugi broj na ovaj u st a u zg onaj stari
Meni izbaciva broj od Anite kod koje sam bio prije.Jel ovo bruna nazad u st ili je driga cura kao sta se pisalo po forumu,vidim da je drugi broj na ovaj u st a u zg onaj stari
Zato šta su ista agencija vjerojatno. Brune nema niti će doći barem 2 godineMeni izbaciva broj od Anite kod koje sam bio prije.
Bruna je u Brazilu, otišla na odmor za blagdane. Vraća se u 2. misecJel ovo bruna nazad u st ili je driga cura kao sta se pisalo po forumu,vidim da je drugi broj na ovaj u st a u zg onaj stari
Ne širi dezinformacije ne vraća seBruna je u Brazilu, otišla na odmor za blagdane. Vraća se u 2. misec
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|