TorcidaMertojak
Well-known member
Jel ko bia u slavne Matee naše ovi dana,koliko uopće ima godina nemogu procjenit
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ja mislim da smo svi mi ( I ja isto) otišli u kurac kad nismo u stanju naći djevojku sa kojom će mo imati sex kad poželimo nego plačamo kurve 200, 250 i više eura.
I mene zanima ako ima ko info pare nisu problem?dobar dan i sretan Bozic
jel itko od vas guzio brigitu b? tj. jel uopce u poslu? djeluje mi kao da jest mada je vj mnogo skupa al pare nisu problem
Ja npr od plače odvojim,ali dajem max 120€ za pola sata,i to odem možda svaki 2 mjesec i to je to ,zaista nije velik izdatak al zavisi koliko i štaMalo tko plaća 250 eura kurvu od svoje plaće ili primanja. Tu su sponzori, nasljeđa, nekretnine, iznajmljivanja ovoga i onoga...sjetimo se da je 250 eura ili 1880 kuna bila jednomjesečna plaća jedne čistačice do prije par godina. Sad tu jednomjesečnu plaću kurva mazne za sat vremena posla u kojem još i uživa. E, to je ono kad kažu "radi ono što voliš".
Pa kad već ideš svaka 2 mjeseca i daješ 120 € dodaš još 80 € i uzmeš 1 sat i dva puta je možeš opaliti ,a čak se može naći i za 150 € 1 sat. Moje mišljenje da je 120 € za pola sata previše. Ja nikad ne dajem za pola sata više od 100 €.Ja npr od plače odvojim,ali dajem max 120€ za pola sata,i to odem možda svaki 2 mjesec i to je to ,zaista nije velik izdatak al zavisi koliko i šta
Uglavnom sam i ja na 100,jer iden kod istih top cura,a za uru uglavnom mi se neda ,a i kad završin prvi put jednostavno mi se neda čekat oću ić dalje a i ostavin 100€ u džepu,u po ure dobijen komplet i kvalitetnu uslugu tako da mi je ok,a i neman baš vrimena s obzirom na obaveze i obiteljPa kad već ideš svaka 2 mjeseca i daješ 120 € dodaš još 80 € i uzmeš 1 sat i dva puta je možeš opaliti ,a čak se može naći i za 150 € 1 sat. Moje mišljenje da je 120 € za pola sata previše. Ja nikad ne dajem za pola sata više od 100 €.
Radije u tete Irine otiđi i zabavi se ko čovjekhttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/vruca-milfica-oglas-6204117
Iskreno napravio sam profil samo zbog ove tete strasno zelim da probam neku stariju prvi put i mislim da je ona odlican izbor pa eto ako ima netko neko iskustvo snjom bio bi od velike pomoci.
Hvala ti na savjetu ispratio sam i nju izgleda vrhunski ali ova mi je vise zapela za oko jer je domaca nije strankinja.Radije u tete Irine otiđi i zabavi se ko čovjek
Torcida, vidim ovdje samo hvalospijeve o zeni... Jel stvarno takva masina?Radije u tete Irine otiđi i zabavi se ko čovjek
Dašta je..odi,nećeš pozalit.imas preporuku od mene..Torcida, vidim ovdje samo hvalospijeve o zeni... Jel stvarno takva masina?
Koliko Evropljana ?![]()
Blow you will never forget - - Ljubavni oglasnik
Nudim blowjob,i tražim nekoga da budem njegova sugar baby. Zauzvrat očekujem nagradu. Molim samo ozbiljne ponude na waljubavni-oglasnik.net
Nakon prvog puta koji je bija katastrofa, drugi put odlično.. pušenje 10/10
Ima jedna dobra maserka ,masirs s happy endom.radi blizu citya ,masaze angelaImate li preporuku za neku domaću ili stranu curu koja zna dobro masirati ?
Sex mi čak nije bitan samo da ona zna kvalitetno izmasirati sa happy endom
Posalji broj necemo joj nista!Ima jedna dobra maserka ,masirs s happy endom.radi blizu citya ,masaze angela
Žena je sve,isto ka da ideš u Milano a ne probaš njih rižotTorcida, vidim ovdje samo hvalospijeve o zeni... Jel stvarno takva masina?
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|