Lani je bila tu, znam da je ekipa imala pozitivne recenzije za nju. E sad, možda je tu al je bila zauzeta kad je kurati došao...Steta... Hvala na odgovoru, kompanjo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lani je bila tu, znam da je ekipa imala pozitivne recenzije za nju. E sad, možda je tu al je bila zauzeta kad je kurati došao...Steta... Hvala na odgovoru, kompanjo...
Ajme šta je ovo...Jel ko bija kod ove
ili kod ove
U St san pa bi tija tu sto probati
Da,vidia sam i ja dobre reze pa sam se odlucia otic..Al jbg,držim se toga da ako me druga dočeka, pedala..Lani je bila tu, znam da je ekipa imala pozitivne recenzije za nju. E sad, možda je tu al je bila zauzeta kad je kurati došao...
Evo kako je izgledaloLani je bila tu, znam da je ekipa imala pozitivne recenzije za nju. E sad, možda je tu al je bila zauzeta kad je kurati došao...
Koja je bila jel se isplati na nju oticEvo kako je izgledalo
Ja dosa na adresu,otvara vrata plavuša
Ulazim unutra,pokazivam sliku sa oglasa kao jeli to ta,ona kaže ne ne Beatrice
Samo ja..i tako se ja okrenem,ona me pokušala nagovorit tamo nešto da ostanem ali nisam tia
Evo sad ti je Focker stavia oglas,otvori link i imaš brojjel moze neko poslat broj ili nesto od neke u splitu
tko je to i gjde joj je linkEvo sad ti je Focker stavia oglas,otvori link i imaš broj
svatia san fala ti ako ima jos koja posaljiteEvo sad ti je Focker stavia oglas,otvori link i imaš broje
Lito je završilo pa je i ponuda cura slabija. U siromaštvu ponude biram provjereno. Layla nam se danas vratila u Split. Isti apartman kao i prije 20-ak dana kad je zadnji put bila tu. Iskusni igrači znaju i koja je cura (već standardno) s njom u apartmanu.
Pridruzujem se recenziji, napokon je uhvatio i usluga skroz prosječna, a sigurno ima par kila vise iako ne mogu rec da joj lose stojeBia sam ja, dogovor bia brz i u zadnji cas. Moze engleski pricat, lip stan blizu mall of split, ali je usluga prosjek i mozda koje kilo vise nego na slikama
Ma znam ja koja je, ali prema meni nije bila takva, dapače. Zato te i pitam. Nisam naišao ni na druge loše recenzije.a ono bilo je samo da te odradi, satravena skroz….
Samo mislim da se ta lipotica prosli put zvala Sara ili tako nešto.
Pa eto promjena imena i profila valjda bi mogli pronaci par recenzija od ovog lita…
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|