Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel bio netko s Gabrielom?
trazio sam na forumu i ima dosta recenzija, ali pod drugim imenom i iz 2022., pa pretpostavljam da je preuzet profil.
Možeš mi nasamo popušit.Mozemo se nac negdi pa rjesit problem da se ne tipkamo temom koja ne pripada vamo?
Kako si glasan i jak priko tipkovnice, ajde picketino jadna reci jesi li iz Splita ili okolice? Ma di god da si doc cu nije problem da vidin tu tvoju jezicinu i taj kikiriki izmedu nogu, pisas sebi po jajima koliki je, ti ga zoves kurac, al to sta ti imas je klitorisMožeš mi nasamo popušit.
Za tvoje probleme javi se u kbc split,psihijatrija.imaš ti priličnih psihičkih problema.tamo vole takve šta vole guzicu tj.latentne homosexualceKako si glasan i jak priko tipkovnice, ajde picketino jadna reci jesi li iz Splita ili okolice? Ma di god da si doc cu nije problem da vidin tu tvoju jezicinu i taj kikiriki izmedu nogu, pisas sebi po jajima koliki je, ti ga zoves kurac, al to sta ti imas je klitoris
PickiceZa tvoje probleme javi se u kbc split,psihijatrija.imaš ti priličnih psihičkih problema.tamo vole takve šta vole guzicu tj.latentne homosexualce
To mi je noćna moraJel bi još neko reka da je ovo dečkić bia/bila gledan ruke prste noge
Jesi li? Ili mrtvo puhaloSta se ceka? Ja bi moga kasnije
Jel bi još neko reka da je ovo dečkić bia/bila gledan ruke prste noge
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|