Posjetio sam ovu djevojku. I imao sam najbolji seks cijele godine haha. Jako sam sumnjao da fotografija nije njezina. Ali ne. Ona je prava!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reci mi,koliko često koristite google translate?Posjetio sam ovu djevojku. I imao sam najbolji seks cijele godine haha. Jako sam sumnjao da fotografija nije njezina. Ali ne. Ona je prava!
?Скажите, как часто вы пользуетесь Google Translate?
Где в вашем словаре, сэр, далматинская грамматика?
Reci ti meni bratko jesi li ti Ukrajinac ili Rus
Neko mora oticJel tko bio s ovim crnkinjama sta su na ege 80e pola sata? Dobra mala guzata i sisata za oderat nakon pive
Daj uozbiljite se..jedna osoba,4 profilaJel tko bio s ovim crnkinjama sta su na ege 80e pola sata? Dobra mala guzata i sisata za oderat nakon pive
Daj uozbiljite se..jedna osoba,4 profila
Već dugo je tu
Možda san ju vidia u Plodinama na dnevnici,na odjelu
Znaci dala bi se na brzaka u wc plodina
Pa moga bi za pocetak sa tebon pocet, jesi slobodan?Onda ti je najbolje aj na ts-dating ,nadji brdzilskog tranya i trpaj ga koliko želis.samo pazi da ne pokupiš escherihia coli ili šta gore
Ali to nije sve, ako odete kod nje odmah dobijete i set nozeva!Posjetio sam ovu djevojku. I imao sam najbolji seks cijele godine haha. Jako sam sumnjao da fotografija nije njezina. Ali ne. Ona je prava!
Jbg, to ti je tako kad se ravnaš samo prema cijeni.Bio sinoc u ove. Nije ta zenska, nego neka druga. Sve sto je napisala nije ni radila, s kondomom sve i nece doggy, nece ovo, nece ono.. zali boze 150€. Ne zna beknuti engleski nit sto kaze ne zeli. Sva dlakava, krevet flekav, sa cimericom se dovikuje stalno.. Tako da pripazite..
To svi trazimo... Ali nazalost nije bas velika mogucnost... Na Egeu ima jedna ili dvije, od kojih je jedna prilicno skupa...na plavom je 95 posto organizirani kriminal za zajebat ljude sa laznim profilima...Ima li ista iz Splita domace a da nije prevara? Sumnjam. Vezano za masaze itd... Nikoga se ne moze dobiti, imam osjecaj kao da se neko zajebava brutalno i koda neki eksperiment radi
Tel: 064/677-677
|
|
|