kuratisplićo
Well-known member
Ja u 2 navrata joj pisa,ni a ni b.Jel bia tko u ove?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja u 2 navrata joj pisa,ni a ni b.Jel bia tko u ove?
Agencija ništa neobično
Onda osa u ove, nema ni nje. Neke druge 2 plavuse u stanu
Agencija ništa neobično
Pošalješ poruku na malteški broj,dođe ti Lidl katalogAgencija ništa neobično
Meni 1x odgovorila i otad zahlađenje ko u Finskoj, vjerojatno tila kitu odma ja nisam mogaMoj favorit je bila ova
Ali ovdi san iskopa da je malo ka ladna i da odma skace na sex, nema bas gfe...to me nekako oladilo a u prilog je islo sta nije odg na poruke. Inace isto kazu kolege za preporuku
Slična situazionAu priatelju, pa ne bi sad " jovo nanovo " Je da žuga možda sumnja ali balansiram to sve još dobro.
Krajnike mi ocistila, ne znam je li prema svima tako opustena ili profesionalnaJeli se da ljubit?
Friško meso ufI ova zvijer nudi 100/30 odradia poziv al čekam slobodu da mogu izmigoljit i pustit zmiju na posao
Jedino me strah butina koliki su,nisu baš ženstveni
Slične građe je bila i Safira na slikama,pa je uzivo bila boljaJedino me strah butina koliki su,nisu baš ženstveni
Krajnike mi ocistila, ne znam je li prema svima tako opustena ili profesionalna
top ako je stvarna
Pitam se kad će jedan tvoj post sadržavat nešto više osim pitanja? Ovo ti je zadnje mjesto za moralne prodike, zato si umjesto da tratiš svoje vrijeme tu lijepo pronađi djevojku i s njom proživi jedan "happily ever after" život.Jebote ja samo nekužin kako oženjene muškarce ili muškarce u vezi nije sram ić na kurve? Šta bi da vas žene varaju? Šta da nisu vaša dica? Gubo ljudska. Dno dna ste
Jaši srdele....Jebote ja samo nekužin kako oženjene muškarce ili muškarce u vezi nije sram ić na kurve? Šta bi da vas žene varaju? Šta da nisu vaša dica? Gubo ljudska. Dno dna ste
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|