Undertaker
New member
U proslom i ovom novom stanu ima wc i sve sta Triba. Ko to danas nema wc i tus kabinu nemojte pricat gluposti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolega koliko si ti puta Bija kod te cure? Sigurno nisi vise nego ja jer sam ja kod nje stalno prema tome stani malo.Sve što je matkom365 napisao vezano za Teu je apsolutna istina, od riječi do riječi.
Svi naknadni komentari od strane osobe koja se predstavlja kao Undertaker nemaju nikakve veze sa stvarnim stanjem.
Ne budi lud , imas boljih ponuda ,Di je oglas od teje
Koliko puta sam bio je nebitno, nemam ništa protiv cure, ali kao što sam već rekao, treba poraditi na sebi.Kolega koliko si ti puta Bija kod te cure? Sigurno nisi vise nego ja jer sam ja kod nje stalno prema tome stani malo.
Ja san pročita ma prijatelju moj ko si ti da ti govoris o necijoj cjeni?Ne budi lud , imas boljih ponuda ,
Pricitaj moju recenziju od Tea
Ajme ajme nebi mu Bija u kozi Al vama curama koje radite treba skinuti kapu sta vi svasta gledate i trpite pa jos nakon toga svega 3 4 majmuna van jebu posa dno dna.Jebat ce desanku sakic kako i prije ... A vidis da se covik posvetio svemu i svakome objasnit u pp da svi odu u latina.. al i da oce ja cu se potrudit da svaka maserka u splitu zna s kim ima posla. Bit ce mu zatvorena vrata cekat ce sezonu i nadrkavati sjecanja na silikone
DaAjme ajme nebi mu Bija u kozi Al vama curama koje radite treba skinuti kapu sta vi svasta gledate i trpite pa jos nakon toga svega 3 4 majmuna van jebu posa dno dna.
Da ovo ne je neki mini makro od ovih Latinaono u pokušaju..Jebat ce desanku sakic kako i prije ... A vidis da se covik posvetio svemu i svakome objasnit u pp da svi odu u latina.. al i da oce ja cu se potrudit da svaka maserka u splitu zna s kim ima posla. Bit ce mu zatvorena vrata cekat ce sezonu i nadrkavati sjecanja na silikone
Dovoljno je malo da se posao sjebe nema smisla da se tebe bloka nego te jadnike.Njoki nije mi sjeba koliko je mislija.. al da se trudio je cak je javno imao potrebu rec da sam inace zadranka sto pokazuje da je recenzija osobna a posla ima i bit ce ga al jadno i dno dna. Ako ga je veselilo meni je drago jer svaka budala ima svoje veselje aaaa gusta spamati temu split a bez straha jer zeliiim block ne privremeno nego trajnooo
Jos i to koje gluposti. Bitno da se zna koji su glavni akteri.Zanimljivo je da su svi mudraci novi članovi....bi će sve piše jedan...
Pa rade oni sve samo da napakoste. Ali su jednoj sjebali sve sta su mogli.Jasno i hvala al ja zelim da odem odavde trajno. Dosla sam kad su Sigi razvlacili da ima podrsku da nije sama tu al otislo je u k sve i nemam potrebu vise tu biti ako ce netko iz zlobe pisat moje osobne podatke znaci nema nikakve sigurnosti a masaze ce se radit i s forumima i bez
Bitno da je on veliki jebacZnam .. al viruj mi postoji balans u zivotu on ne gleda da je napakostija osobi nego " nekoj tamo kurvetini ko je jebe sama je birala posa " tako ti je njihov mentalni sklop( svaka cast iznimkama)
Sorry , upravu si za to ovo ZDNjoki nije mi sjeba koliko je mislija.. al da se trudio je cak je javno imao potrebu rec da sam inace zadranka sto pokazuje da je recenzija osobna a posla ima i bit ce ga al jadno i dno dna. Ako ga je veselilo meni je drago jer svaka budala ima svoje veselje aaaa gusta spamati temu split a bez straha jer zeliiim block ne privremeno nego trajnooo
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|