Mali_Poštar
Active member
TorcidaMertojak im onda "kači ključeve o ekser"...One su već raštemane ti ćeš samo još zakucat za kraj i GAME OVER
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TorcidaMertojak im onda "kači ključeve o ekser"...One su već raštemane ti ćeš samo još zakucat za kraj i GAME OVER
Je li debela ili samo utrenirana, mišićava...?Haha, ma ako je to ona a mislim da je, za moj ukus bar, malo pribildana
Ma samo te zafrkavaju, cura je jako simpatična. Ne brini se, i ne shvaćaj doslovno sve šta se ovdje piše.Je li debela ili samo utrenirana, mišićava...?
Znači, mala "drobilica"...Frico je imo recenziju od prosle godine, bila je nikky amber. Sad sam se sjetio, ja sam je promasio,al po ovim slikama sada, ne planiram ni da dođe u dbk, ovo je materijal za johhny sinsa il dreeda. Poslala bi me na kirurgiju za 20 minuta haha
Mota kablove i gasi svjetlo.TorcidaMertojak im onda "kači ključeve o ekser"...
Jebiga tu bile bliže meni pa mi đava opet ne bi da miraNjih 3 moraju u Biokovku na remont
Ma mene strah iskreno hahaha,imam 69 kila, i mislim da ne bih dobro prosao, jednostavno mi djeluje borbeno mala,i to je toZnači, mala "drobilica"...
dredd drobi ovakve male ali koje podnesu dostaFrico je imo recenziju od prosle godine, bila je nikky amber. Sad sam se sjetio, ja sam je promasio,al po ovim slikama sada, ne planiram ni da dođe u dbk, ovo je materijal za johhny sinsa il dreeda. Poslala bi me na kirurgiju za 20 minuta haha
Moja sućut hahaha..žali boze para i vrimena..bilo bi bolje da je obukla skafander nego se skinula golaTaman od ove Ele, bezveze...mala smisna ali akcija nikakva. Bj 5 sek odma me zajasila. Udara je zguza, ona ni a ni b, ja za sise ona nemoj, ja da cu je zazvalit ona da se ne ljubi. Svrsija samo da oden ca, pita ona ocemo uru ja da necu i osa
Cekan da se probude druge pa javin dalje...
Taman od ove Ele, bezveze...mala smisna ali akcija nikakva. Bj 5 sek odma me zajasila. Udara je zguza, ona ni a ni b, ja za sise ona nemoj, ja da cu je zazvalit ona da se ne ljubi. Svrsija samo da oden ca, pita ona ocemo uru ja da necu i osa
Cekan da se probude druge pa javin dalje...
Zato imamo forum da znamo neki info, svi bi jebali a niko nece detetu patike da kupiEto , po slikama mada ih nema nešto i godinama ako su prave očekiva bi dobru akciju. Još ja da se vozan priko brda i gora uru do nje pa ovako
Mislim ono skriva lice na slikama..i to mi nekad nije jasnoEto , po slikama mada ih nema nešto i godinama ako su prave očekiva bi dobru akciju. Još ja da se vozan priko brda i gora uru do nje pa ovako
Ovo plaćam iz svog crnog fonda a ovamo nesmi da fali. kažu stari jebači daj ženi malo para i kurca i možeš svojim putem, tako i je.Zato imamo forum da znamo neki info, svi bi jebali a niko nece detetu patike da kupi
EGE je jednostavniji. Platis, jebes i cao. Dok ja u stvarnosti moram voditi na vecere, u klubove, kupiti kakav poklon....nakit, parfem ili slicno....glumiti cijelo vrijeme da me riba zanima plus sto potrosim na nocenje za hotel i ostalo, a uz to postoji mogucnost da na kraju necu ni jebati...Kaže da mu se čini da ove EGE posječuju samo oni koji u stvarnosti teško ili nikako do pičke, ili neznaju ili ne ide.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|