Ekipa pozdrav. Mislio sam oću neću staviti objavu i evo me. Treći pokušaj Brazilki uspješan. Prva dva puta bilo ništa ali nisam kreten da pišen loše recenzije i sjeben nekoga. Inače kad odlučim se počastiti planiram kao NASA kad lansira, jeli poznajem koga u tom kvartu, oče li me netko viditi kad izlazim..... Izađem ja kao na piće i zovi Brazilki i ne javlja se mater joj jebem.Čekam 5 minuta ne odgovara na poruke a meni vrime curi. Otvorim ege i pošaljem 5 poruka i prva odgovori Emma. Dogovorili se brzo. Kako sam pičija da ne gubim vrime doša ispred vrata zapuvan, ulazim ona kaže najgornji kat a nema lifta. Jeben ti mater doša gori mrtav. Otvorila ona lipa, miriše u čipkastom jebozovnom kompletu a ja kao da sam maraton istrča. Kaže ona relax baby I smije se jer zna za skale. Ja isto puka od smilja. Kako sam ga doma plesnija da se ne osramotin bilo me straj da će mi uči u sebe pa nisam odma skinija mudante a ona se uvatila trljati guzicon. Miša mala a guza stoji kao kamen. Meni se odma diga i zaustavim je da ne svršim. Obrisala ga ona vlažnima pa me počela ljubiti i to prvi put da mi je neka gurnula jezik a meni on već uključija samopodmazivanje, kaže ona mmmmm horny. Legnem na leđa a ona ga strpa usta. Puši možda najbolje ikad meni. Zaustavim nakon par minuta da ne svršim i krenemo jedna druga treća poza. Kad mi dođe blizu kraja ja idem minjati pozu. Završio da doggy nakon 15-20 min. Nakon svršavanje ja po navici se diga kao idem a ona pokaže na sat i ponudi masažu. Mala je super, najbolja dosad. Kod nje GFE je pravi gfe ljubljenje sa jezikom, miriše lipo, nasmijana, oral super u sexu aktivna. Priča engleski dovoljno da se može komunicirati. Još je kratko kao u gradu pa sam joj na kraju reka eto me opet. Uglavnom za preporuku