Ako već ideš napiši koju rić recenzije. Volio ni otić ako nije bonašica i ako je usluga okA bonove mi nije spominjala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako već ideš napiši koju rić recenzije. Volio ni otić ako nije bonašica i ako je usluga okA bonove mi nije spominjala
To je i meni rekla,a ako se doneses na ruke ne vidim problem ima li iko iskustva?
Neces jebatTo je i meni rekla,a ako se doneses na ruke ne vidim problem ima li iko iskustva?
Savjet moj: dogovori, ona ce abon itd.To je i meni rekla,a ako se doneses na ruke ne vidim problem ima li iko iskustva?
Rekla je da dolazi i na adresu?Savjet moj: dogovori, ona ce abon itd.
OSTANI DOMA i reci da si doša na adresu. Pa ces vidit
Je, on(a) je rek(l)a da dolazi. Dogovori više, ali ostani doma (gorivo je skupo)Rekla je da dolazi i na adresu?
Znaci prevara,ti si vec bio prevarenJe, on(a) je rek(l)a da dolazi. Dogovori više, ali ostani doma (gorivo je skupo)
Ne znam jel neko bijanu koje a da je da bon na ruke, najcesce kad dodjes na lokaciju onda ti trazi da slikas bon da joj potvrdis da imas bon, itd...To je i meni rekla,a ako se doneses na ruke ne vidim problem ima li iko iskustva?
Ne. Jer tko ima malo logike nebi iša.Znaci prevara,ti si vec bio prevaren
Moze info????Evo ja sam uspija. Nema frice, pa mogu samo rec da je ona kao ona pisma Mile Kitica
Cuvaj se.....laze,vara,jako mlada,nije sama u stanu....jeftina,neiskusna droljicaPa kaže da su njezine slike iz oglasnika,da radi sve uključujući i anal sat 100 e.Oral bez ,sa svršavanjem po želji,usta lice uključeno,a za nešto više dogovor na licu mjesta.Lokacija Mejaši
Moj prika bio,neugodno iskustvo,netko dosa u sran u Lovacki put,kaze da je mala neiskusna,na drogama...Pa kaže da su njezine slike iz oglasnika,da radi sve uključujući i anal sat 100 e.Oral bez ,sa svršavanjem po želji,usta lice uključeno,a za nešto više dogovor na licu mjesta.Lokacija Mejaši
Moj prika bio,vec sam pisa,nista dobro....To je i meni rekla,a ako se doneses na ruke ne vidim problem ima li iko iskustva?
Daj nam malo vise informacija, ko, sta, di, sta bilo, platija bonom, ko je s njom u stanu...Moj prika bio,neugodno iskustvo,netko dosa u sran u Lovacki put,kaze da je mala neiskusna,na drogama...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|