Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, kao i Juliana/Juh. VrhI ovaj forum je postao sranje. Nitko ne piše recenzije a Bella radi punom parom. Evo ja sam danas kod nje pa očekujte recenziju.
Opet joj nema oglasa stalno skida, jesi dogovoria šta nižu cijenu ja san proša sa 100€ 30minI ovaj forum je postao sranje. Nitko ne piše recenzije a Bella radi punom parom. Evo ja sam danas kod nje pa očekujte recenziju.
Nisam se cjenkao ali ako će dat za 100 eto mene opet kod nje.Opet joj nema oglasa stalno skida, jesi dogovoria šta nižu cijenu ja san proša sa 100€ 30min
Kolega koja je Juliana? Ima aktivan oglasDa, kao i Juliana/Juh. Vrh
3 oglasa. Samo još danas tuKolega koja je Juliana? Ima aktivan oglas
Triba je pitat,šta će ti instaćJel ima ta Bella instagram da vidim ako u Zg dode?
A kaze da sad nema planova za zg, al ako ispliva tu da znam, oglas stalno mice kolko su napaliTriba je pitat,šta će ti instać
Misliš lažni profil? Nisan bia a izgleda dobro na profilu i išla bi za 100€ 30Ja san bacija oko na Angel, bila je u Zd pa evo dosla vamo...ako zagrize, doci ce recenzija...ako neko ima vec iskustva s njom slobodno napisite. Kada se trazi Angel dobije se sve i svasta osim nje...
Pa vidi cemo, do sada san se puno puta ponada i na kraju dobijen Trumbicevu obalu br 5...koliko god reporta na ege-u oglase, i dalje stoje...Misliš lažni profil? Nisan bia a izgleda dobro na profilu i išla bi za 100€ 30
Ima, boxJel ima ko broj od Belle, nevidim joj oglas i jel još vamo?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|