Ponuda uzasna
kaže Bela da je par dana off, se vraća drugi tjedan....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponuda uzasna
Primijetio sam da je nema, a rekla mi da će bit tu do kraja godine. Napadam onda idući tjedankaže Bela da je par dana off, se vraća drugi tjedan....
Mora pauzira cura je primila vagon kita u par dana ja neznam kako hoda uopćekaže Bela da je par dana off, se vraća drugi tjedan....
Not the hero we deserved but the hero we neededJbg u Zagrebu je ponuda stvarno za past na dupe,ja isto neznam domaće cure a znam da ih ima i to dosta , al jednostavno ne družim se više s ljudima iz tih krugova zbog obitelji naravno i jbg ,al proba ću se ubacit indirektno
Sigurno da dolaze,ima nas bogatijih i siromasnijih,ali lik sa prosjecnom placom ce 2 puta razmislit...500 e za sat nije malo bogme,nekome pola place,nekome 70 posto....Dominantna boginja je duže vrijeme u Splitu. Barem se tako vodi na ege. Jel mislite da joj dolaze s obzirom na visinu odštete za 1h. Jel netko uspio srušiti niže za druženje. Tko je bio a neće da prizna?
Pa nisam bas siguran da ne znamo...Mislim da je negdje na forumu netko pricao da je bio s njom ,naravno jako star post je bio...Pa bi trebao updateAli eto ne znamo ni kakva je, i onaj ko ima novaca ne zna jel vridi toliko
Bia san i 4 5 puta.po meni najbolja zbog loše ponude u splituJa san Elisu vise puta izbuba. Top mi je ona i nekako smo navikli jedno na drugo.
Reka san joj kako je ljudi vole, pa ne pitala ocu nac nekog da je dvojica izbubaju. Eto, ako neko oce nek se javi.
Ja sam bio sigurno 6 , 7 puta kod nje. Za mene je ona sigurno broj jedan u Splitu. A i bolja mi je od većine kod kojih sam bio i izvan Splita. Jer kakvih sam iskustava imao za 200 eura ona je top topova i tko ode kod nje neće požaliti.Bia san i 4 5 puta.po meni najbolja zbog loše ponude u splitu
Elisa je odlicna, sad o njenom izgledu mozemo pricat, nekima se svidja nekima ne, vidia san svakakve komentare, meni je osobno dobra. Ali sta se tice usluge tu je vrh, zena se stvarno potrudi da ono vrime sta provedes s njom da se osjecas ko kralj.Ja se druzija sa Elise, ura vrimena odradili zajedno tusiranje, bj, nekoliko poza. Cisto, uredno. Odmor i prica na poluvrimenu, zabija gol u oba poluvrimena. Zenska top, totalno se posvetila. Mazi se, grli, ljubi, na kraju masaza. GFE 100% Drago mi je da smo i popricali o svemu i svacemu. Jedna od rijetkih ako ne i jedina koja prica 6+ jezika. Trenutno #1 na mojoj listi i rado cu je opet posjetit.
Asu sta treba uzest da duze sex traje sa njimaElisa je odlicna, sad o njenom izgledu mozemo pricat, nekima se svidja nekima ne, vidia san svakakve komentare, meni je osobno dobra. Ali sta se tice usluge tu je vrh, zena se stvarno potrudi da ono vrime sta provedes s njom da se osjecas ko kralj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|