SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Jeli iko bija kod one matore Paule. Meni rekla na poruci da se ne žvali, a meni to najvažnije. Pa da li se šnjon dogovorit jezik u usta ili?

Iako mi je Mayka top, odlučio sam se ipak za druge opcije. U konkurenciji su Karla i Ruby. Bio bih zahvalan ako bi netko tko je s njima bio podijelio svoje iskustvo.

Mayka je vip class, svjetka putnica i profesionalka....

zanimljivo je ovo sa instagramom jer bi to značilo mnoge ove instamgraguse su u tome....

Neka neko iskusniji napiše neke preporuke za početnike, više sto paziti i koga odabrati.... ja cu popodne kad stignem

Neka neko iskusniji napiše neke preporuke za početnike, više sto paziti i koga odabrati.... ja cu popodne kad stignem
Bez puno filozofije ideš jebeš. Ne plačaj uru dvi odma jel nekad nemožeš više od jedanput tarambat. Dogovori unaprid točno šta je uključeno u cijenu. Ove strankinje često rade u paru dogovoriš s s jednom bude druga. Ne drkaj 2 dana da je okupaš pošteno☺️☺️

Nisam do sada pisao recenzija ali evo da pomognem malo.
Mayka - bio kad je došla prije 3 dana i možda i najbolje iskustvo do sada. Ne požuruje i uživa u poslu. Izgleda kao na slikam top.. Mislim da ima 38-39 god iz Brazila. Jedino što nzm. engleski ali uopće nije smetalo.

Ruby - bio u Šibeniku i razočarenje. Jedino u licu zgodna, tijelo loše i usluga loša.

Dok je u Splitu navaliti na Mayku, vrijedi svakog eurića. Ja sam uzeo 30 min sa dva završetka 180 e.

Mayka na Spinutu u kineskom...
Veliki stan prema jugu dosta vruce... upalite odmah klimu jer za 15 min budu vruce ako ste preko dana ..

Trnsko je procijeniti koliko ima godina ali oko 35 bi napisa... malo su joj mlohave noge i guza... ruke i stopala izgledaju starije...

Jako je otvorena u razgovoru iako malo engleski natuca.. cili vrime smo se smijali par puta smo stali jer nisam moga od smija.. ... slikali smo se za uspomenu

Ne štedi se ni malo... baš se vidi da voli i uživa.. nakon prve ture malo smo se valjali pa otisli do dnevnog i crnog kauča i crnih fotelja... i stola... malo je klimav stol pa oprez da nebu na podu završili...

Voli dogy tako da samo navalite...
Dosta pazi na cistoču... meni je tražila sliku prije dolaska... potrošila je pak vlažnih...
Objasnija sam joj sta je Hajduk i utakmica u nedilju i da očekuje posla cili dan ..

Inače nikad one mene ne masiraju nego ja njih... nekih 5-6 minuta... bude im drago i dobije se nešto za uzvrat... Mayka počastila sa 3 x....

Iako mi je Mayka top, odlučio sam se ipak za druge opcije. U konkurenciji su Karla i Ruby. Bio bih zahvalan ako bi netko tko je s njima bio podijelio svoje iskustvo.

Nije Mayka za svakoga... neko mlad od 20-25 nije to za njega... Mayka je za ljude+ 30

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh