SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozz ljudi,ima tko kakva iskustva sa ovom iz Makarske?
Pogledajte prilog 6440
Ne traži bon unaprijed nego kao bonom se plaća ,ali joj se taj bon daje na ruke kad se dođe kod nje.
Traži 50e za pol sata i kaže da radi sve,i anal i pušenje i klasika bez kondoma.
Malo mi to predobro zvuči za te pare ,ali opet ne traži bon unaprijed pa nisam siguran,nisam toliko u tim vodama pa ako ima ko pametniji :)
Čim ti traži bon to je prevara. Dat će ti krivu lokaciju, ti ćeš doć do stana, poslat joj bon i blokirat će te

Vrijeme je za novu akciju. Ovih dana ću posjetiti jednu od ove dvije 👇

Za Dakensu ima i pozitivnih i negativnih recenzija, al svakako mi super izgleda...

Pozdrav svima, prvi put sam tu i eo tek nedavno sam otkrio EGE i odlucio da bi rado platija za neku milfu,
ova je u splitu do kraja miseca, cini mi se real, ima vise profila na vise jezika i na svima pise da je tu od 1.8, ima recenzije i ima videe, volia bi znat jel itko bio kod nje i kakavi su dojmovi i jeli uopce real, ili ako imate neku drugu milfu za preporucit
isto tako ako imate koji savjet za nekoga ko ide prvi put bia bi vam zahvalan, sta mogu ocekivat i kako se trebam ponasat itd

Pozdrav svima, prvi put sam tu i eo tek nedavno sam otkrio EGE i odlucio da bi rado platija za neku milfu,
ova je u splitu do kraja miseca, cini mi se real, ima vise profila na vise jezika i na svima pise da je tu od 1.8, ima recenzije i ima videe, volia bi znat jel itko bio kod nje i kakavi su dojmovi i jeli uopce real, ili ako imate neku drugu milfu za preporucit
isto tako ako imate koji savjet za nekoga ko ide prvi put bia bi vam zahvalan, sta mogu ocekivat i kako se trebam ponasat itd
Bio kod nje prosle godine u zagrebu, super iskustvo, pravi GFE, dobro pusi, mozes ju jace nabijat, za 100e doplate mi dala bez kondoma sa svrsavanjem u macu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh