Samo pokušavamo odgonetnut enigmu 
Nekak mi se vidi da je vama više do nadjebavanja a ne do jebanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekak mi se vidi da je vama više do nadjebavanja a ne do jebanja.
Taj sigurno nije bio kod nje ili je to ona sama iza tog profila šta nebi bilo prvi put da netko sam za sebe piše lažnu recenziju.Jedan naš kolega ima očito pozitivna iskustva s njom... čudno za curu koja je "fejk"....
Pa probaj joj poslati poruku i pricekaj odgovor..jeli ikad itko dobio Sofiu? https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sofia-oglas-6366683 Mobitel ukljuöen od nekih 12:30, pa negdje do oko 17:30, ali cura se nikad ne javlja.... ili je prometna kao Frankfurtski kolodvor ili je oöito munjena....
Poruku sroči pametno i uljudno, jer je cura pristojna i školovana
Ja dogovaram dan dva unaprijed, a termin se ispoštuje.
Ovu curu treba tretirati kao ljudsko biće a ne kao kilu šnicla kod mesara, pa ideš kući nasmiješen...
Probaj pa iskomentiraj
A rijetko se oglašava jer joj to ne treba...
Dobro si reka gas i neka traži dalje pa nije ona jedina ima koliko oš ženskih. Neka pokuša na ege pronaći neku.koga boli qrac za fejk profilima i enigmama..
gass i trazi dalje ne gubis vrijeme na te gluposti
Pokušavamo samo odgonetnut ovu nerješivu enigmuNekak mi se vidi da je vama više do nadjebavanja a ne do jebanja.
Naravno nije jedina …Dobro si reka gas i neka traži dalje pa nije ona jedina ima koliko oš ženskih. Neka pokuša na ege pronaći neku.
nije nam svima dosadno kao tebi..Pokušavamo samo odgonetnut ovu nerješivu enigmu![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|