otvaram temu vezanu uz Sofiaa (https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/sofia-oglas-6366683). Dali je itko ikad bio kod nje? Mobitel svakog dana uključen, no nikad se ne javlja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da ti znaš čitat, onda bi znao da nisam pitao odakle su slike, već dali je netko bio kod njeDa znaš koristiti google objektiv onda bi znao da su slike skinute sa interneta. Znači fejk oglas.
Zasto napadas ljude koji ti zele pomoc?Prema svim pokazateljima izgleda da oglas fejk.Samo se zapitaj zasto niko nije rekao da bio kod nje kad oglas izgleda odlicno?da je fejk, onda je ona ili ono ili šta već uistinu munjena.... oglas nije fejk, jer da je fejk, pokušala bi izvest kakvu prevaru i natjerat nekog na plati bon (znači sigurno bi se javila). No ona se ne javlja...
ja ne napadam ljude koji mi žele pomoć, odnosno nisam počeo u ovom tonu: "Da znaš koristiti google objektiv onda bi znao da su slike skinute sa interneta.". Samo sam odgovorio u istom tonu...Zasto napadas ljude koji ti zele pomoc?Prema svim pokazateljima izgleda da oglas fejk.Samo se zapitaj zasto niko nije rekao da bio kod nje kad oglas izgleda odlicno?
A koji je to ton molim te? A drugo da si iole pametan onda bi znao da je oglas fejk i zbog takvih kao ti i postoje prevaranti koji traže bonove.ja ne napadam ljude koji mi žele pomoć, odnosno nisam počeo u ovom tonu: "Da znaš koristiti google objektiv onda bi znao da su slike skinute sa interneta.". Samo sam odgovorio u istom tonu...
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|