vitamin
Member
Nadam se da si ozbiljnaDefinitivno najlonke u štiklama bolje nego bose noge, a ako ih baš želim onako kako ja volim - onda najlonke ispod, preko čarape i bar 4-5 dana nošenja u starim tenisicama.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadam se da si ozbiljnaDefinitivno najlonke u štiklama bolje nego bose noge, a ako ih baš želim onako kako ja volim - onda najlonke ispod, preko čarape i bar 4-5 dana nošenja u starim tenisicama.
Još jači vonj bi bio kad bi na znojna stopala i nošene najlonke čarape muškarac svršio, pa bi se cipele natrag obule i nosile se cijeli dan.Definitivno najlonke u štiklama bolje nego bose noge, a ako ih baš želim onako kako ja volim - onda najlonke ispod, preko čarape i bar 4-5 dana nošenja u starim tenisicama.
Da li ti se onda stopala osjete s drugog kraja sobe kad se izuješ?Definitivno najlonke u štiklama bolje nego bose noge, a ako ih baš želim onako kako ja volim - onda najlonke ispod, preko čarape i bar 4-5 dana nošenja u starim tenisicama.
Zna li netko curu koja bi dala da joj se mirise stopala, platio bih
Zna li netko curu koja bi dala da joj se mirise stopala, platio bih
Loveru lijepih stopalaZna li netko curu koja bi dala da joj se mirise stopala, platio bih
Da li ti smrde stopala?Hello,njuskas mi stopala i lagano drkas,poslije te usrecim svrsavanjem po prsticima,pase?lp Nina
Da li ti smrde stopala?
Ovisi o dogovoruDa li ti smrde stopala?
To najviše volim, da se gušim u mirisu koji je jebeno napaljivDefinitivno najlonke u štiklama bolje nego bose noge, a ako ih baš želim onako kako ja volim - onda najlonke ispod, preko čarape i bar 4-5 dana nošenja u starim tenisicama.
Ja ti se đabe poserem u usta, neodoljiv miris mog govanceta.To najviše volim, da se gušim u mirisu koji je jebeno napaljiv
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|