Slatka kao med
Život je cvijet, za koji je ljubav med. :) Dođi i zasladi se u ugodnom i diskretnom prostoru. Fotke moje, kiss, kiss,…
www.oglasnik.hr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nikakav spam, stvarno me zanima, ispričavam se ako sam nekog uvrijedio, ne znam kako drugačije nego izravno pitatiTak si se učlanio i za prvi post već spamaš forum
Kao što ste i sami primjetili novi sam ovdje te se ne snalazim, upišem u tražilicu i niš mi ne izbacujeIma topic na forumu za takva pitanja
Što se događa sa Ivom (Slatka kao med)? Ima li tko kakvih saznanja? Itko?Jel ima netko, ili negdje, više informacija o ovoj damiSlatka kao med
Život je cvijet, za koji je ljubav med. :) Dođi i zasladi se u ugodnom i diskretnom prostoru. Fotke moje, kiss, kiss,…www.oglasnik.hr
Hvala!Broj je 0919445029, no trenutno nema oglas. Obično bude oko početka mjeseca aktivna.
Nije ovo IvaTvoja blondina milf :-)❤🔥🔥🔥
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…www.oglasnik.hr
Imaš li neki drugi link, možda?Nije ovo Iva
ovo je ženska iz srbije, mislim da je otišla u srbiju jer je tam uskrs (tek sad!)Tvoja blondina milf :-)❤🔥🔥🔥
Tvoja blondina milf čeka te u svom ugodnom i diskretnom prostoru, dođi, opusti se i uživaj. Fotke su moje, kiss, kiss…www.oglasnik.hr
Neka bude od kuda hoće, ali nažalost navukao sam se na nju. Znam da ima puno i mlađih i zgodnijih žena/cura, ali nešto mi se svidjelo kod nje. Iako bi trebao prestati sa svim tim seksualnim pothvatima jer tu nema sreće.ovo je ženska iz srbije, mislim da je otišla u srbiju jer je tam uskrs (tek sad!)
jesi primjetio da ima lijepe trbušne mišiće, osim toga draga je i normalna!Neka bude od kuda hoće, ali nažalost navukao sam se na nju. Znam da ima puno i mlađih i zgodnijih žena/cura, ali nešto mi se svidjelo kod nje. Iako bi trebao prestati sa svim tim seksualnim pothvatima jer tu nema sreće.
Hvala na informaciji.
Ima nje dosta, ima tu i sala, ali...da, draga mi je, rekao bi prijazna.jesi primjetio da ima lijepe trbušne mišiće, osim toga draga je i normalna!
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|