Jack Sombi je nesto pitao...Dovoljno si zaradila...misliš toliko si se poseksala da dovoljno novaca sad imaš?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jack Sombi je nesto pitao...Dovoljno si zaradila...misliš toliko si se poseksala da dovoljno novaca sad imaš?
Na kojim točno forumima?Samo pitanje Sisatoj i guzatoj:
Imaš li ti vremena i za sex s obzirom da si konstantno na ovim forumima?
Miro, mi smo ovdje gosti...Ajd za pocetak Sombi ..zazeli kolegi dobrodoslicu...
Naravno, bilo bi suludo da je drugacije... Vrijeme je za nove mlade nade...Dovoljno si zaradila...misliš toliko si se poseksala da dovoljno novaca sad imaš?
Hobo me naucio da zivim skromnoNa kojim točno forumima?
E jbg senilnost...Miro, mi smo ovdje gosti...
OVIMNa kojim točno forumima?
A šta je to taj tvoj "Sombi" pitao? Da li sam gay? Na tvoju žalost nisam gay. Jbg sorryJack Sombi je nesto pitao...
Dobra ili dobar siNaravno... Listam dok jasim na kurcu....
Znam da sam dobar.Dobra ili dobar si
I dalje ti uživaš u lupetanju kojekakvih gluposti. Sreca tvoja da ima klinaca koji vole pomalo sex imponiranjeNisi vidio to kod latina?? Ti penetriras a ona lista insta???
DuhovitoZnam da sam dobar.
Kakvi tebe spopaliDuhovito
Zato si mi otvorio temuI dalje ti uživaš u lupetanju kojekakvih gluposti. Sreca tvoja da ima klinaca koji vole pomalo sex imponiranje
Imenuj ih?
E ovo ti je baš originalan odgovorNaravno... Listam dok jasim na kurcu....
Ako ne volis da ti se imponira sa zenske strane onda ocito volis imponirati.... Pa se vracamo na ono Sombyevo pitanje opet.I dalje ti uživaš u lupetanju kojekakvih gluposti. Sreca tvoja da ima klinaca koji vole pomalo sex imponiranje
Ti baš ne odustaješEto... Uvijek sam sve prva radila
Nikada..Ti baš ne odustaješ
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|