Debilu pogledaj 6. stranicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Debilu pogledaj 6. stranicu
Jel mi mozes poslat broj na ivan.hecimovic29@gmail.comImam samo mail ali doma mi je u drugom mobu.
Ne smijem se javljat sa svog broja zbog cure.
Javi se u privat pa pošaljem mail.
Kaže njen prostor, 1000kn
Molim te jel mi mozes dat broj od te 50+ salji na meil....ivan.hecimovic29@gmail.comStarija 50+ ali dobra još uvijek
Jel moze broj od te 50+ ma meil ili na 0915104887Može kontakt??
Jel bio tko s njim ili je prevara?Nije fejk
broj od Samy lukic koji je na forumu je privatni
Onaj na plavom oglasniku je poslovni ali traži pare unaprijed
Ivana meštrovića 44 sisak
Nisam bio ali pokusao dogovor i trazi bonove…aircash… cista prevaraBio ko?Teodora Pula
Pozdrav svi muškarci željni vatrenog druženja ako ste zainteresirani družiti se samnom u udobnom stanu u Puli. Neka se…www.oglasnik.hr
Bio ko?Teodora Pula
Pozdrav svi muškarci željni vatrenog druženja ako ste zainteresirani družiti se samnom u udobnom stanu u Puli. Neka se…www.oglasnik.hr
Evo, na ovo ime trazi aircashFejkara
Prevara teška... poslao joj poruku, zena me zove nakon 3 minute, sve dogovorimo...dodem do siska (imao sam oko 40ak minuta vožnje), tamo me poslala na neku benzinsku da joj uplatim novce što sam naravno odbio. Na pitanje zašto mi nije odmah rekla da joj se plaća uplatama i bonovima kaže da mi je zaboravila reći. Teraj to u kBio ko?Teodora Pula
Da si samo procitao recenzije znao biPrevara teška... poslao joj poruku, zena me zove nakon 3 minute, sve dogovorimo...dodem do siska (imao sam oko 40ak minuta vožnje), tamo me poslala na neku benzinsku da joj uplatim novce što sam naravno odbio. Na pitanje zašto mi nije odmah rekla da joj se plaća uplatama i bonovima kaže da mi je zaboravila reći. Teraj to u k
Naletio sam na nju na po, pa tek onda isao gledati.... ali dobro kazes, moja greskaDa si samo procitao recenzije znao bi
NaravnoImal štogod?
Podjeli brojNaravno
ObaveznoPodjeli broj
Zašto joj se ne javiš i pitaš?Jel zna netko šta o ovoj ????Tamara Klarić
Mlada atraktivna cura željna tvog društva, ako želiš masažu javi se na whats up broj -0977269171www.oglasnik.hr
Traži bodove..Jel zna netko šta o ovoj ????Tamara Klarić
Mlada atraktivna cura željna tvog društva, ako želiš masažu javi se na whats up broj -0977269171www.oglasnik.hr
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|