Slavonac18cm
New member
poznam ja dvije ali ne pricaju bez 20cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
poznam ja dvije ali ne pricaju bez 20cm
javi mi se gospođo teta 0976654933Heej!
Jel ti se priča s nešto starijom tetom?
Naravnohttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/zabava-kod-nike-oglas-5320292 jel ko bio kod ove Nike
i sta nudi?Naravno
Nudi da joj kupis boni sta nudi?
Imam ja, par sa smokve....a ona mrsava, sise male ali velike bradavice jako strse....higijena upitna, nokte nema koliko ih je pojela.....Ima tko iskustva s parom iz Kutine, često su na Smokvi
Misliš li mozda na onaj mladi par iz Popovace ili su ovi bas iz Kutine ?Imam ja, par sa smokve....a ona mrsava, sise male ali velike bradavice jako strse....higijena upitna, nokte nema koliko ih je pojela.....
Joj da Popovaca je ovaj par, ali pise im na smokvi kutinaMisliš li mozda na onaj mladi par iz Popovace ili su ovi bas iz Kutine ?
Imaju svoj prostor ili?Joj da Popovaca je ovaj par, ali pise im na smokvi kutina
Imaju ali kao da ga nemaju ,prostor je jednom rijeci katastrofa.Imaju svoj prostor ili?
Gdje imaju prostor u Popovači?Imaju ali kao da ga nemaju ,prostor je jednom rijeci katastrofa.
Bio sam kod njih prosle godine i ne bih ponovio,zbog lose higijene ,prostora a i usluga nije nesto .
Imas neke kontakte?Mara Andrijašević, Lorena Peleš, Paulin, iz ljns, ciganka Samanta Lukic, ima ih jos par, ali si prestar za njih.
Eto tako sam ja dobio
Mene zanimaMoze vise o te dvije?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|