Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko godina cca?Prije 2-3 mjeseca tamo sam naletio na zanimljiv oglas.cura je bila na Rudesu ..niska plavusa ..kratko ošisana ..izraziti slavonski govor ..
Oral fenomenalan..
Do kraja ..i na kraju proguta ..
Cijena ..300-600kn..
Ne gleda na sat ..
Ne radi ko po traci ..
Vrckasta ..
I ja budala ne memoriram broj ..
Znam da je zavrsavao s 146..prekopo cijeli mob da ga nadjem.
Mozda da dam zeni mob ..ona bi sugurno nasla taj broj..
I sada vise tog oglasa nema ..niti da je neki slican ..pa da nazovem i vidim dal je to taj..
Lijepo da si podijelio ali opet....kako do nje...Prije 2-3 mjeseca tamo sam naletio na zanimljiv oglas.cura je bila na Rudesu ..niska plavusa ..kratko ošisana ..izraziti slavonski govor ..
Oral fenomenalan..
Do kraja ..i na kraju proguta ..
Cijena ..300-600kn..
Ne gleda na sat ..
Ne radi ko po traci ..
Vrckasta ..
I ja budala ne memoriram broj ..
Znam da je zavrsavao s 146..prekopo cijeli mob da ga nadjem.
Mozda da dam zeni mob ..ona bi sugurno nasla taj broj..
I sada vise tog oglasa nema ..niti da je neki slican ..pa da nazovem i vidim dal je to taj..
I ja se pitam..Lijepo da si podijelio ali opet....kako do nje...![]()
Rekao bi u 30ima ..Koliko godina cca?
Nisam spomenuo nista naravno , hvala ti na odgovoruNaravno da ne treba slati bonove,a sta se tice pretnji,razmisli malo,sta bi ti njima mogao da si poslao bon i oni te zajebali..NISTA... Tako i oni tebi ne mogu NISTA...Jedino ako spomenuo svoje podatke prilikom dopisivanja.Nadam se da nisi bio toliko naivan.
reci im neka se napuše kurca.Naravno da ne treba slati bonove,a sta se tice pretnji,razmisli malo,sta bi ti njima mogao da si poslao bon i oni te zajebali..NISTA... Tako i oni tebi ne mogu NISTA...Jedino ako spomenuo svoje podatke prilikom dopisivanja.Nadam se da nisi bio toliko naivan.
Tom konju sto ti prijeti mozes reci da ti kurac popusi. Konj koji se predstavlja za zenu i navlaci na bonove.Pozdrav , prvi put sam ovdje. Probao sam,preko sms oglasnika ali traze sve bonove i naravno da nisam to popusio . Al posto nisam htio poslat bon dobio sam prijetnje da ce me se istuci . Ima te li iskustva s time ? Pretpostavljam da je to samo blef kako bi se ja prepao i poslao bon.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|