Sisata i guzata
Well-known member
I da.. Nema veze s temom... Ali fakat zalim zene s kim sve imaju djecu.. Tuga... Daj zabrij imas dijete sa Lolekom
posljednja izmjena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao sam da nemaju sve,ne kazem da su sve bez mucnina.Ako se usudis dodi da ti pokazem ako dam picka ili pravi muskarac.A ne, nemajuok, kuzim ti nisi muskarac vec picka pa imas pravo glasa na tu temu....
Uuu sad si mi dao mislitRekao sam da nemaju sve,ne kazem da su sve bez mucnina.Ako se usudis dodi da ti pokazem ako dam picka ili pravi muskarac.
Razmisli pa javi.Uuu sad si mi dao mislit
Pogledaj tek saznanja "muškarca" o ženama u temi Sirina cureI da.. Nema veze s temom... Ali fakat zalim zene s kim sve imaju djecu.. Tuga... Daj zabrij imas dijete sa Lolekom
VidlaPogledaj tek saznanja "muškarca" o ženama u temi Sirina cure
Koji su to kompleksi...Dali sam ju raširio jer mi je velik nezna jadan kako bi se pohvalio pa onda otvara temu.
A štaš to su pravi muškarci, svi imaju dve pametne velike glave.Koji su to kompleksi...
Nema straha... Dvostruko zasticena nismo djeca da se bojim trudnoceSiG nekak mi se vidi da je kod tebe komplex "strah od trudnoce" kad si toliko napala Loleka, opet iz osobnog iskustva mogu reći da je Lolek u pravu. Nisam ja bio trudan kao vjerojatno ni ti ali je moja bivša zato bila dva puta.
I mene zanima. Trudnice i one koje doje tj. imaju mlijeka na bacanje. To je jako rijetko nać. Otprilike šansa kao da pogodiš 5+2 na Eurojackpotu.dali tko zna neka trudnica u ponudi možda
Ta mala je poznata, stavljala je oglas, javljanje je bilo na mail sekszakes2535@gmail.com. Ljudi su je prilično popljuvali u recenzijama, navodno su je podvodili cigići, ostala trudna sa cigićem nekim.. Navodno.Imao sam sex sa trudnicom jednom u zivotu. Bilo je to prije 3 godine. Curu je decko nogirao kad je ostala trudna, trebala je sad sama placati stan, rezije itd.... Stavila je oglas na "ljubavni oglasnik" i jos se opisala da je trudna. Javim se, dogovorimo se i dolazim kod nje na Malesnicu. Ulazim u stan, cura jako mlada, simpaticnog izgleda, duge plave kose, a i bila je u 7 mjesecu trudnoce.
Malo smo popricali, upoznali se i ajmo mi u sobu. Pusila ga je bozanstveno, a sex je bio vrhunski jer sam pazio da ju slucajno ne lupim ili nesto. Prvo smo se stojecki seksali-naslonila se na komodu i podigla jednu nogu na stolicu. Nakon toga smo isli na krevet i dogy poza. Slatku malu guzicu imala, mekane sise koje sam ljubio....ma top
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|