Sex pred trećom osobom

Ako ima u Slavoniji par koji bi volio probati sex dok ih diskretan i kulturan muškarac u tridesetima promatra i eventualno uz njihovo dopuštenje drka neka se slobodno jave privatnom porukom.

Ja imam ljubavnicu iz novog Zagreba 50-ak godina žena doslovno nimfomanka. Jednom prilikom smo se vratili navečer iz vana još je bila popila počeli smo se jebat i u jednom trenutku mi kaže ajd nazovi nekoga još da me dođe jebat. Nazvao sam frenda doslovno smo ju ubijali do jutra,prejebeno iskustvo. Još iz to što je podložna i radi baš sve.

Ja imam ljubavnicu iz novog Zagreba 50-ak godina žena doslovno nimfomanka. Jednom prilikom smo se vratili navečer iz vana još je bila popila počeli smo se jebat i u jednom trenutku mi kaže ajd nazovi nekoga još da me dođe jebat. Nazvao sam frenda doslovno smo ju ubijali do jutra,prejebeno iskustvo. Još iz to što je podložna i radi baš sve.
Jesi pao s kreveta kad si se probudio.....ha ha ha jako zanimljiva te jako jako jako smjesna priča ma kako ti možeš srat pa to nije moguce pa sto ti jedeš kad si tako pametan

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh