ivadujecpl
New member
Vi stePozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vi stePozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
Smijem i ja sa gospođom gledati?Mi trazimo zensku da nas gleda…
Znam ja par ali naplacujuVolio bih gledati
Ako ima koji par neka se javi
DaIma par u zg, ona oko 20 godina on oko 35-40 , ali naplaćuju gledanje
Koji je to par?Ima par u zg, ona oko 20 godina on oko 35-40 , ali naplaćuju gledanje
Nemaju oglas, rade po preporuciKoji je to par?
Za 50 eura mozes gledati par kako se karaju i drkati na njihPozdrav, oženjen sam ali mi je žena izuzetno konzervativna pa me već duže vrijeme pali želja da bi volio gledati neki par u živo dok se jebu i usput drkati, pali me i da nas gledaju ali žena ne želi.
Ima li ovdje parova i pojedinaca/pojedinki koje pali isti fetiš?
Kako do njih?Za 50 eura mozes gledati par kako se karaju i drkati na njih
Gdje ih pronaci,tj odakle su,kontaktZa 50 eura mozes gledati par kako se karaju i drkati na njih
Imaš kakav kontakt?Za 50 eura mozes gledati par kako se karaju i drkati na njih
Pozdrav, meni je to neostvarena želja,samo malo sam starijiDecko do 30 godmax ili par godine nebitne,kulturan da gleda frendicu 45 i mene 57 god,negdje u autu,prirodi...mozad i vise od toga...obavezna kultura...ostavi privatnu poruku
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|