Kapetan Kuka
Active member
Ima neki par između 25 i 35 god zainteresiran da ih se gleda? Okolica Zg Bj Kz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj se javi privat..Uh miline kad neko gleda jos ga izvadi mmmm
Odvedes je u neke terme koje imaju noćno kupanje .. i onda lagano cijelo veče..Pozdrav. Ja sam oženjen muškarac 45 godina i volio bi naći neki par za gledanje. Moja supruga jednostavno to ne želi. Doduše jako bi volio kad bi htjela da nas se gleda i da mi gledamo.
Jeste bili u stubakima jučer?Odvedes je u neke terme koje imaju noćno kupanje .. i onda lagano cijelo veče..
Lagano napaljivanje ..
Niti moja nije htjela ali kada se opustila jednostavno se svemu prepustila i nije nam smetao lik koji nas je gledao ..i vjerojatno drkaopod vodom dok smo se se jebuckali u bazenu.
U subotu idemo opet u stubakei valjda će nam biti do toga ..jer ne idemo ciljano..
Bili smo u Stubacima.Jeste bili u stubakima jučer?
Mi smo jučer išli u Paradizo , netko nam je rekao da je super subotom - blago razočarenje :-(
Rade samo do 22 i nema "noćnog" djela i hrpa klinaca ... I uske kabine sa 10 ljudi koji čekaju red pa nemreš ni u kabini se malo poigrati
Baš za otići sa djecom a ne na zabavu za odrasle
Javi sePozdrav, oženjen sam ali mi je žena izuzetno konzervativna pa me već duže vrijeme pali želja da bi volio gledati neki par u živo dok se jebu i usput drkati, pali me i da nas gledaju ali žena ne želi.
Ima li ovdje parova i pojedinaca/pojedinki koje pali isti fetiš?
Javte sePozdrav. Moja bi da nas netko gleda, to je pali. Ali ima jedan problem. To i mene pali i onda ne mogu dugo pa mi je bed to uopće i probati.
Pozdrav, javi se ako si za da gledas mene i moju djevojku. Mi smo u BrckomNisam nazalost u Bosni sam
Ja muzu trazim zenu koja bi volela da ih gledam...ako si za,javi se u pp.Pa 100e 150e kako kad
To je prava žena mužu tražiJa muzu trazim zenu koja bi volela da ih gledam...ako si za,javi se u pp.
Ma di u Bosni?Nisam nazalost u Bosni sam
33 godine, gdje se nalazite?Pozz,supruga i ja trazimo nekog da nas gleda dok se sexamo,a mozda bi bilo i nesto vise od gledanja.Tko je zainteresiran se slobodno javi.Prednost mladima.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|