Sex pred trećom osobom

Pozdrav. Ja sam oženjen muškarac 45 godina i volio bi naći neki par za gledanje. Moja supruga jednostavno to ne želi. Doduše jako bi volio kad bi htjela da nas se gleda i da mi gledamo.
Odvedes je u neke terme koje imaju noćno kupanje .. i onda lagano cijelo veče..
Lagano napaljivanje ..
Niti moja nije htjela ali kada se opustila jednostavno se svemu prepustila i nije nam smetao lik koji nas je gledao ..i vjerojatno drkaopod vodom dok smo se se jebuckali u bazenu.
U subotu idemo opet u stubakei valjda će nam biti do toga ..jer ne idemo ciljano..

Odvedes je u neke terme koje imaju noćno kupanje .. i onda lagano cijelo veče..
Lagano napaljivanje ..
Niti moja nije htjela ali kada se opustila jednostavno se svemu prepustila i nije nam smetao lik koji nas je gledao ..i vjerojatno drkaopod vodom dok smo se se jebuckali u bazenu.
U subotu idemo opet u stubakei valjda će nam biti do toga ..jer ne idemo ciljano..
Jeste bili u stubakima jučer?
Mi smo jučer išli u Paradizo , netko nam je rekao da je super subotom - blago razočarenje :-(
Rade samo do 22 i nema "noćnog" djela i hrpa klinaca ... I uske kabine sa 10 ljudi koji čekaju red pa nemreš ni u kabini se malo poigrati
Baš za otići sa djecom a ne na zabavu za odrasle

Jeste bili u stubakima jučer?
Mi smo jučer išli u Paradizo , netko nam je rekao da je super subotom - blago razočarenje :-(
Rade samo do 22 i nema "noćnog" djela i hrpa klinaca ... I uske kabine sa 10 ljudi koji čekaju red pa nemreš ni u kabini se malo poigrati
Baš za otići sa djecom a ne na zabavu za odrasle
Bili smo u Stubacima.
Ali slaba ekipa bila..
U saunama ko u pederbaru.
U bazenu na nocnom kupanju. Tamo iza 22.30. je bilo zanimljivo.. Samo steta nije bilo parova.
Bilo je par pojedinaca..
Ali takvom pričom i nastupom mogu jedino dospjeti do srusene bukve, a ne do nekog para.. Ili slično..
Ali.. Nama je bilo zanimljivo.. 😁😁..

Pozdrav svima, ka sam imao nedavno situaciju gdje sam cugao kod frenda s njegovom zenom, nekako se napalili ali na kraju ona se predomislilia za terojac..uh stalno mi je to u glavi...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh